• 0

Srpski grad opredelio 17 miliona dinara za zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Za mere koje se odnose na javne radove i subvencije za samozapošljavanje, zainteresovani se mogu prijaviti do 10. juna tekuće godine

  • 0
Osobe sa invaliditetom Foto: Rina

U saradnji sa Republikom i Nacionlanom službom za zapošljavanje, Grad Užice raspisao je javne pozive i konkurse za četiri mere aktivne politike zapošljavanja.

U ovoj godini Grad je opredelio devet miliona dinara na koje se dodaje i 8,6 miliona dinara republičkih sredstava za angažovanje osoba sa invaliditetom - kroz program javnih radova i stručno osposobljavanje nezaposlenih za samostalan rad u struci, kao i za dodelu subvencija za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih i subvencija za samozapošljavanje.

Za mere koje se odnose na javne radove i subvencije za samozapošljavanje, zainteresovani se mogu prijaviti do 10. juna tekuće godine, dok su javni pozivi za zapošljavanje nezaposlenih iz kategorije teže zapošljivih i stručnu praksu otvoreni do 30. novembra 2022. godine.

Video: Izlazak iz firme jeste izlazak iz braka: Sonja nam otkriva kako da ne izgubimo svoje ja u biznisu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>