• 1

Partnerstvo u korist potrošača - Nove pogodnosti uz NIS i DinaCard

Plaćanje goriva, robe i usluga na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama od sada je moguće odložiti, ili platiti u dve jednake rate, bez kamate, uz Post Card DinaCard karticu Banke Poštanska štedionica

  • 1
NIS

Foto: NIS

Potrošači koji se opredele za plaćanje uz Post Card DinaCard platnu karticu na benzinskim stanicama NIS-a, prilikom plaćanja računa na kasi biraju odgovarajuću opciju plaćanja - period odloženog plaćanja na 30 dana ili na dve jednake rate. U slučaju da je odobreno plaćanje na rate, prva rata se odlaže na 30 dana, a druga na 60 dana od datuma kupovine. Minimalni iznos računa kojim potrošač ostvaruje pravo na ovu uslugu iznosi 5.000 dinara.

Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju u kompaniji NIS, istakao je da je uvođenje nove usluge još jedna potvrda liderske pozicije kada je reč o unapređenju korisničkog servisa u maloprodajnom segmentu.

-Kao kompanija koja neprestano osluškuje potrebe potrošača, NIS je i ovom uslugom otišao korak dalje u ispunjavanju zahteva tržišta i očekivanja korisnika naših usluga. Za nas je inovacija usluga uz DinaCard karticu od velikog značaja jer na taj način sarađujemo sa domaćim partnerom i podržavamo domaće brendove - izjavio je Kandalincev.

NIS

Foto: NIS

Jelena Sekulović, direktor Sektora za platne kartice i digitalno bankarstvo Banke Poštanska štedionica rekla je da je omogućavanje plaćanja na odloženo i na rate kod kompanije NIS korisnicima DinaCard debitne kartice Banke Poštanska štedionica, koja je veliki izdavalac domaćeg nacionalnog kartičarskog brenda, još jedna potvrda izuzetno dobre, dugogodišnje saradnje ove banke i kompanije NIS.

-Zadovoljstvo nam je da sada, na domaćem tržištu već poznatu, uslugu DinaCard na rate ponudimo svojim korisnicima po prvi put za plaćanje goriva, robe i usluga na benzinskim stanicama, što u velikoj meri obogaćuje raznovrsnost trgovačke mreže. Sada više od milion korisnika ove kartice ima mogućnost da i dalje bez ikakvih troškova plati na odloženo ili rate na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Naravno, najveće zadovoljstvo jedne državne banke je da to upravo čini domaćom platnom karticom - istakla je Jelena Sekulović.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manjača

    19. maj 2022 | 14:01

    Kakvo vreme došlo , ljudi ce uzimati i keš kredite da sipaju gorivo u auto !

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>