• 4

Prodaje se još jedan simbol Beograda: Geneks za 2 milijarde dinara

Javno nadmetanje počinje u 12 časova u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika

  • 4
Geneks Genex Nikola Jokić MVP NBA Foto: Tanjug/Rade Prelić

Danas u prodaju ide još jedan simbol Beograda - na prodaju ide i Geneks kula na Novom Beogradu. U pitanju je javno nadmetanje po početnoj ceni od 2,09 milijardi dinara. Depozit za kupce je 834,68 miliona dinara.

Na prodaju je ponuđeno 28 poslovnih prostora površine blizu 15.000 kvadratnih metara, uključujući i prostor od 27. do 37. sprata, kao i garažni deo zgrade od oko 9.000 kvadrata

Javno nadmetanje počinje u 12 časova u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika, a ukoliko bude uspešno, kupoprodajni ugovor se potpisuje u roku od tri radna dana od dana održavanja javnog nadmetanja, pod uslovom da je depozit koji je obezbeđen garancijom uplaćen na račun stečajnog dužnika.

Nedavno je na prodaju ponuđen i prvi oblakoder izgrađen u Beogradu 1939. godine, Palata "Albanija", tj. jedan njen deo pre nekoliko meseci je oglašen na prodaju.

Geneks kula je jedan od simbola Beograda, a u našoj galeriji pogledajte kako su izgledali Sava Centar i Beograđanka pre prodaje.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>