• 0

Jubilarni deseti SoMo Borac ove godine prvi put u Zagrebu

SoMo Borac postaje centralna platforma za digitalni marketing u regionu; 404 i Pristop zajedničkim snagama žele da podrže dalji razvoj digitalnog marketinga u regionu

  • 0
SoMo Borac 2022

Foto: 404 agency

Najbolji projekti u regionu iz oblasti digitalnog marketinga koji su obeležili prethodnu godinu dobiće priznanja na jubilarnoj, desetoj po redu, SoMo Borac dodeli nagrada, koja se ove godine održava 11. novembra i to prvi put u Zagrebu.

Reč je o platformi koja okuplja najveće stručnjake iz oblasti digitalnog marketinga stvarajući zajednicu koja doprinosi razvoju i pozicioniranju struke u regionu. U proteklih devet godina, otkad se SoMo Borac održava, proglašeno je 99 pobednika, a najbolje je ocenjivalo gotovo 200 članova žirija koje čine lideri u ovoj oblasti iz celog regiona.

-Sav marketing danas je digitalni marketing. Iako zbog specifičnosti tržišta naš region kaska, jasno je da je celokupan marketing digitalizovan. Ključno za naš dalji razvoj je da pratimo trendove i znanja koja se razvijaju u ovoj oblasti. U regionu postoje veća znanja digitalnog marketinga nego što se na prvi pogled čini. Postoji niz kompanija i agencija koje rade globalne kampanje i imaju vredna iskustva. U novembru na jubilarnoj dodeli SoMo Borca u Zagrebu želimo da okupimo digitalnu zajednicu na jednom mestu i pokažemo šta se sve radi u ovom regionu - istakla je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorka nagrade SoMo Borac.

Ružica Vrdoljak Ličina

Foto: 404 agency

Ove godine uz 404 agenciju koja je suosnivač SoMo Borac nagrade, kao partner u projekat ulazi i slovenačka agencija za komunikacijski menadžment Pristop.

-Izuzetno sam srećan što Pristop ulazi kao partner u SoMo Borac nagradu. Tržište digitalnog marketinga prilično je zanemareno u celom regionu i zato smo bez razmišljanja odlučili da sklopimo partnerstvo sa agencijom 404. I ovo nije priča Pristopa i 404, već je nama svima kao stručnjacima koji se bave digitalnim marketingom jako bitno da se sektor razvija u dobrom smeru, a SoMo borac je projekat koji svakako postiže željene rezultate - dodao je Sašo Dimitrievski, član uprave agencije Pristop.

Sašo Dimitrijevski

Foto: 404 agency

Nagrada SoMo Borac bira najbolje radove u devet kategorija, koje svake godine bira žiri sastavljen od 20 stručnjaka iz celog regiona. U prvih devet godina, za nagradu je prijavljeno skoro hiljadu projekata, a samo u poslednje tri godine, više od 100 agencija je prijavilo svoje radove za preko 200 različitih brendova, odnosno klijenata.

Novosti SoMo Borca mogu se pratiti i na Facebooku, Instagramu, Linkedinu, i YouTubeu, kao i prijavom na SoMo Borac newsletter.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>