• 0

AMSS otvorio renovirani centar u Kruševcu

Radno vreme poslovnice u Kruševcu je od 7 do 22 časa radnim danima i subotom od 8 do 15 časova

  • 0
Foto: amss AMSS

U Kruševcu je otvorena renovirana poslovna jedinica Auto-moto saveza Srbije u kojoj će građani ponovo moći da koriste sve usluge koje Savez nudi – od tehničkog pregleda i registracije vozila, preko kupovine članskih paketa i osiguranja, izdavanja međunarodnih dokumenata, do homologacije i atestiranja.

Predsednik Auto-moto saveza Srbije Dejan Stojić ovom prilikom je istakao da AMSS, kao najveće udruženje vozača u našoj zemlji, već čitav vek brine o svim vozačima i nastavlja da ulaže u svoje kapacitete kako bi u narednom periodu u što većoj meri bio na usluzi građanima.

,,Sa velikim zadovoljstvom nastavljamo sa unapređenjem svojih resursa kako bismo obezbedili još napredniju infrastrukturu za pružanje pomoći svim vozačima u Srbiji. Nova servisna jedinica u Kruševcu je primer našeg svakodnevnog nastojanja da usluge koje pružamo budu što boljeg kvaliteta i što dostupnije građanima. Posebno bih se zahvalio direktoru poslovne jedinice AMSS Kruševac, Veliboru Jovanoviću, koji je svojim radom i zalaganjem doprineo tome da danas imamo jedan ovakav objekat.“

Nakon svečanog otvaranja renovirane poslovnice Velibor Jovanović, direktor poslovne jedinice AMSS-a u Kruševcu i Miloš Lazarević, načelnik Saobraćajne policije za Grad Kruševac podelili su 20 kaciga motociklistima, čime je nastavljena tradicionalna akcija ,,Kaciga glavu čuva“ za bezbednost motociklista koju AMSS sprovodi u nekoliko gradova Srbije u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Radno vreme poslovnice u Kruševcu je od 7 do 22 časa radnim danima i subotom od 8 do 15 časova.

Pomoć na putu i šlep profesionalnih ekipa AMSS-a dostupni su svim vozačima 24 časa dnevno svih sedam dana u nedelji na celoj teritoriji Republike Srbije pozivom na broj 1987.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>