• 0

Stambeno dobilo Žig garancije "Zaštićeni potrošač"

JP "Gradsko stambeno" Beograd nastavlja sa unapređenjem sistema menadžmenta kvaliteta za upravljanje zadovoljstvom korisnika u oblasti pružanja usluga osiguranja, uskladivši se sa principima standarda SRPS ISO 10002:2019

  • 0
JP Gradsko stambeno Foto: JP Gradsko stambeno

Prema proceni Republičke unije potrošača, JP "Gradsko stambeno" Beograd zadovoljava sve potrebne uslove kojima se klijentima pruža najviši nivo kvaliteta usluga u sferi održavanja stambenih zgrada i brine o zaštiti prava korisnika prilikom postupanja sa prigovorima.

Uz Uverenje o ispunjenosti uslova za SRPS ISO 10002:2019, preduzeću je uručen i Žig garancije "Zaštićeni potrošač", zakonom zaštićeni znak poverenja, namenjen klijentima, kao garant da ovo preduzeće brine o svojim korisnicima i njihovom zadovoljstvu pruženim uslugama.

Znamo da uvek ima prostora za napredak, ali dajemo sve od sebe da korisnici osete što je moguće više pogodnosti u vidu olakšavanja kanala komunikacije, dostupnosti zaposlenih, plaćanja na što više mesečnih rata, nastavljanja projekata i akcije koje korisnici ne plaćaju, ističe portparol preduzeća Igor Ćurčić.

JP Gradsko stambeno Foto: JP Gradsko stambeno

Ovo javno preduzeće je u postupku produžetka još 4 sertifikata, i to:

ISO standard 9001:2015 Sistem upravljanja kvalitetom

ISO standard 14001:2015 Sistem upravljanja zaštitom životne sredine

ISO standard 45001:2018 Sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu

ISO 27001 Sistem upravljanja bezbednošću informacijama.

Kao društveno odgovorno preduzeće koje već 56 godina postoji na tržištu, "Stambeno" nastoji da posebno doprinese bezbednosti i povećanju kvaliteta svakodnevnog života ugroženih kategorija korisnika. Više od decenije organizuje edukativne predstave za decu, učestvuje na dečijim i sajmovima trećeg doba, a samo od 2015. godine, racionalizacijom i reorganizacijom poslovanja, bez plaćanja od strane stanara, postavljeno je širom grada više od 500 rampi za osobe sa invaliditetom.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>