Uspešno održan treći B2B event namenjen arhitektama u prostorijama Privredne komore

Koliko je značajno da se stručnjaci iz različitih oblasti međusobno povežu i razmene znanja i iskustva dokazali su prethodni B2B (Business to business) događaji

  • 0
B2b event arhitekte

Foto: Koncept

Stoga je u organizaciji stručnih časopisa Koncept i Arhitekta, uz saradnju i podršku Privredne komore Srbije, 19. maja 2022. održan treći po redu B2B event namenjen profesionalcima u oblasti arhitekture i dizajna enterijera. U prostorijama Privredne komore Beograda, na adresi Kneza Miloša br. 12, ograničenom broju zvanica obratili su se predstavnici renomiranih kompanija: Mara Home, Pinoles, Schneider Electric, i hiCAD.

Poslovni susreti namenjeni kreiranju zajednice profesionalaca

Događaj je svečano otvorio Vuk Dimitrijević, direktor časopisa Koncept i Arhitekta, obrativši se svim prisutnima, nakon čega je usledio niz predavanja. Predstavnici svake od pomenutih kompanija dobili su prostor da profesionalcima iz oblasti arhitekture prezentuju svoje proizvode i usluge, kao i mogućnosti koje njihovi proizvodi pružaju za unapređenje poslovanja u ovoj oblasti.

Prvo predavanje ispred kompanije Mara Home održao je Nikola Lojanica. Ova kompanija nudi pregršt ekskluzivnih brendova za opremanje kako stambenih, tako i poslovnih prostora, kao i poseban program za opremanje hotela. Gospodin Lojanica detaljno je predstavio širok asortiman zavesa, podnih obloga, tepiha, tapeta, mebl štofova… sve sa potpisom najpoznatijih dizajnera i arhitekata.

Tim koji je predstavio Pinoles činile su Snežana Spasojević i Jelena Paunović. Kroz temeljno predavanje ukazale su na sve pogodnosti pločastih materijala od drveta uz najveći izbor dekora. U njihovoj ponudi se nalazi iverica, laminat, radne ploče, okovi-šarke, klizači… Takođe, moguće je pronaći građevinske materijale, diht lajsne, kant trake, profile, prozore… Pored izuzetnih estetskih karakteristika, njihovi proizvodi se ističu i otpornošću koja je neophodna za dobar i kvalitetan dizajn.

Ispred čuvene kompanije Schneider Electric obratila se Maja Mitrović. Govorila je o tradiciji dugoj dva veka, dostignućima u oblasti savremenih tehnologija, lideskoj poziciji u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji u objektima. U skladu sa sloganom "Life Is On" fokus kompanije je na ostvarivanju inovacija na svim nivoima, sve u skladu sa principima održivosti. Schneider Electric posebnu pažnju posvećuje dizajnu svojih proizvoda, te su učesnici imali prilike da pogledaju široku paletu različitih utičnica i prekidača.

Poslednje, četvrto predavanje u okviru majskog B2B događaja održao je Žolt Ivanovič direktor kompanije hiCAD – distributera CAD-BIM softvera i učesnik prvog B2B događaja u ovoj organizaciji. Kao jedan od vodećih stručnjaka za Archicad BIM, prezentovao je mogućnosti korišćenja ovih softvera koje su izuzetno značajne kako pri projektovanju i izgradnji tako i kroz decenije održavanja jednog objekta, koje neminovno slede.

Na samom kraju posetioci događaja imali su priliku da još jednom postave pitanja svim predavačima, te da svi učesnici zajedno rezimiraju i iznesu svoje mišljenje na otvorene teme, što je ostavilo mogućnost za podsticajnu diskusiju koja se nastavila i u neformalnoj atmosferi na priređenom koktelu. Svi okupljeni su još jednom dokazali da je za dobre projekte neophodna jaka zajednica profesionalaca, stoga se radujemo svakom narednom B2B događaju.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA