• 4

Šampion internet poslovanja – Kompanija Meridian član eCommerce Asocijacije Srbije

Prva srpska betting kompanija u elitnom digitalnom klubu

  • 4
Meridian

Foto: Meridian

Kompanija Meridian je tehnološka kompanija koja posluje na preko 30 EU i svetskih gejming i betting tržišta. Više od 15 godina deo je domaće digitalne i e-commerce zajednice, primenjujući najviše standarde digitalne sigurnosti klijenata/igrača, integriteta platnih usluga i ponude, kao i društveno odgovornog priređivanja igara na sreću putem interneta, čiji je pokretač još od 2004. godine.

Ove parametre prepoznala je i eCommerce Asocijacija Srbije, te je kompanija Meridian, prva i jedina iz svoje branše, danas i zvanično postala punopravni član ovog prestižnog poslovnog udruženja podržanog od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Američke privredne komore (AmCham).

U ime Meridiana, ceremoniji potpisivanja ugovora o pristupanju prisustvovao je Damjan Stamenković, šef sektora za korporativne komunikacije.

- Kompanija Meridian prvi je betting brend koji postaje član najprestižnije domaće digitalne zajednice. Ovo priznanje nije samo potvrda liderske pozicije naše kompanije na tržištu igara na sreću, već i pokazatelj da je model internet poslovanja koji primenjujemo u skladu sa najvišim evropskim standardima kada je reč o zaštiti klijenata i društvenoj odgovornosti u internet poslovanju. Ciljevi eCommerce Asocijacije u potpunosti se poklapaju sa korporativnom praksom koju kao kompanija primenjujemo širom sveta i predstavljaće generator daljeg rasta operacija i poslovne reputacije Meridian Grupe.

Udruženje eCommerce Asocijacija Srbije okuplja najrelevantnije aktere domaće digitalne zajednice radi zajedničkog unapređenja e-commerce tržišta Srbije, zastupajući interese trgovaca i potrošača, neophodnost daljeg širenja elektronske trgovine i važnost unapređenja i usklađivanja zakonske regulative kada je reč o internet trgovini u našoj zemlji.

- Zadovoljstvo nam je što se Meridianbet pridružio eCommerce Asociaciji Srbije. Uz novo pojačanje, sada imamo i prvu online kladionicu u Asociaciji, kojoj želim dobrodošlicu - izjavila je Marija Pasuljević, izvršna direktorka Asocijacije.

Kompanija Meridian pod brendom Meridianbet posluje na preko 40 gejming i tržišta onlajn klađenja Evrope, Afrike i Južne Amerike.

Grupa je globalni betting partner više od 30 profesionalnih fudbalskih, košarkaških, odbojkaških, vaterpolo, stoni tenis, ragbi, američki fudbal, MMA, muay thai, e-sports, street football klubova i udruženja širom sveta.

Meridian stipendira i zapošljava mlade stručnjake - diplomce koji razvijaju najkonkurentnija rešenja u svetu u području veštačke inteligencije, big data, dizajna video igara i digitalnog marketinga, čime u praksi doprinosi rešavanju jaza između ponuda obrazovnih programa i potražnja na tržištu rada u uslovima rastuće digitalizacije.

Od 2020. godine kompanija je nagrađena prestižnim ICC - WCF SME sertifikatom, najvišim evropskim poslovnim standardom koji dodeljuje Svetska federacija privrednih komora (ICC-WCF), čime je Meridian postao jedna od 900 najuglednijih kompanija u EU prema kriterijumima održivog poslovnog modela, finansijske transparentnosti, najvišeg kreditnog rejtinga, odnosa prema zaposlenima, očuvanja životne sredine i brige o lokalnim zajednicama.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleksej

    4. jun 2022 | 14:56

    Još jedno odlicno poslovanje i nova saradnja sa Meridianom koji raste iz dana u dan

  • Doktor

    4. jun 2022 | 15:29

    Ma vrlo humanitarna, i pre svega plemenita organizacija. Vrlo se plemenito odnose prema svojim korisnicima/zavisnicima, a još bolje prema zaposlenima.

  • ivona

    6. jun 2022 | 11:52

    Ovo su pravi poslovni potezi najbolje kompanije u sferi internet poslovanja!!!!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>