• 0

BAT tradicionalno obeležio Svetski dan zaštite životne sredine

Povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, zaposleni u kompaniji British American Tobacco (BAT) organizovali su akciju čišćenja kanala za odvod vode u Vranju, u saradnji sa lokalnim javnim komunalnim preduzećem "Komrad"

  • 0
BAT obelezio Svetski dan zastite zivotne sredine Foto: Svetlana Zafirović

Na ovaj način, kompanija je još jednom pokazala posvećenost u očuvanju životne sredine i doprinos razvoju svesti šire javnosti o održivom razvoju i podsticanju ekološke efikasnosti.

U skladu sa globalnom korporativnom strategijom, kompanija BAT više od 20 godina radi na održivom poslovanju, stavljajući zaštitu životne sredine u prvi plan, a ovaj projekat samo je jedan od koraka na putu ka ispunjenju ciljeva iz ESG agende i izgradnje Boljeg sutra (A Better Tomorrow). Postavljene planove uspešno realizuje i BAT fabrika u Vranju, koja je u protekle tri godine postigla značajne rezultate u oblasti održivosti, dok je cilj da do 2023. godine funkcioniše kao potpuno "Carbon Neutral" fabrika.

BAT obelezio Svetski dan zastite zivotne sredine Foto: Svetlana Zafirović
BAT obelezio Svetski dan zastite zivotne sredine Foto: Svetlana Zafirović

Imajući u vidu da je jedini način da se planeta izbori sa brojnim ekološkim problemima transformisanje ekonomije i društva kako bi postali inkluzivni, pravedniji i povezaniji sa prirodom, zaposleni u kompaniji BAT će i u narednom periodu učestvovati u svim zelenim aktivnostima koje doprinose zaštiti ekosistema i kvalitetu života u sredini u kojoj žive.

#RazmisljajteZeleno

#SamoJeJednaZemlja

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>