• 2

Dipos jedino državno preduzeće dobitnik najvišeg sertifikata bonitetne izvrsnosti

Nagrada Platinaste bonitetne izvrsnosti dodeljuje se kompanijama sa natprosečnim bonitetnim vrednostima

  • 2
Dipos

Foto: Marko Stojković

Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd, kome je juče svečano uručen međunarodno priznat sertifikat Platinaste bonitetne izvrsnosti, jedino je državno preduzeće u Srbiji dobitnik ove prestižne nagrade.

Sertifikat, izdat od strane Dun & Bradstreet, najstarije i najveće analitičke kuće na svetu, osnovane 1841. godine u Njujorku, koja danas posluje u preko 220 zemalja sveta, zasnovan je na finansijskim izveštajima kompanije i drugim relevantnim pokazateljima.

Nagrada Platinaste bonitetne izvrsnosti dodeljuje se kompanijama sa natprosečnim bonitetnim vrednostima, koje su za svoje poslovne rezultate, poštujući najstrožije kriterijume međunarodne kategorizacije i procene, tri godine zaredom, prethodno dostizale Zlatni AAA rejting.

Prema navedenim parametrima, Failure Score Društva „Dipos“ je 99/100, što potvrđuje i predviđa natprosečno siguran i uspešan rad u narednih dvanaest meseci, svrstavajući ga u najpouzdanije, kredibilne i niskorizične poslovne subjekte u Republici Srbiji u kojojoj je trenutno 48 nosilaca Dun & Bradstreet sertifikata AAA/Platinum.

„Odgovornim poslovanjem svakodnevno ispunjavamo misiju našeg Društva a to su: kvalitet, poverenje i pouzdanost. Sertifikat platinaste bonitetne izvrsnosti, biće nam dodatna motivacija i podsticaj za dalje unapređenje našeg poslovanja i postizanje još boljih poslovnih rezultata u skladu sa najboljom evropskom praksom i najvišim standardima“, izjavio je Direktor Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos”, Đoko Krivokapić, prilikom svečanog uručenja sertifikata na konferenciji "Podrška privredi" uz partnere: Razvojnu agenciju Srbije i Fondom za razvoj Republike Srbije, a u organizaciji Dun & Bradstreet Srbija.

Cilj ovog preduzetničkog odlikovanja nije samo promocija dobro funkcionalnih kompanija i dobrih poslovnih praksi, već i postizanje finansijskog integriteta. Zahvaljujući dosadašnjim poslovnim i finansijskim rezultatima, Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd, uvršten je u sam vrh domaće privrede kao i uz kompanije koje neguju dobre poslovne prakse, postižu uspešne poslovne rezultate i brinu se o zadovoljstvu svih subjekta uključenih u radni proces.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>