≫ 

Radnici Fijata odbili predlog premijerke da dođu u Vladu na pregovore: Duplirali zahteve?

 ≫ 

Radnici danas blokiraju Gazelu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika C.c.c...
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Hm

    22. jun 2022 | 18:58

    Podrška štrajkačima, radnička prava moraju da se poštuju!!

  • Mihailo

    22. jun 2022 | 18:58

    Razumem, teško je. Ne razumem kad kažu samo daju obećanja, uvek je bilo obećanja ali nikad nisu bila ispunjavana. Ova vlast je jedina ispunjavala obećanja i sad vi ne verujete, malo preterujte, pravite se da niste znali da do ovoga može doći, tako će biti kod svakog privatnika jer svi oni gledaju svoj interes,sutra se može dogoditi isto i drugima. Nema ni Vučić čarobni štapić, hoćemo da urnisemo čoveka. Hoćete da vas zaposli kod drugog, šta ćete kad I taj drugi zatvori firmu. Nije Vučić vlasnik zavoda za zapošljavanje. Šta hoćete da uhvati gazdu za uvo i da mu naredi da primi radnike koji su ostali bez posla. Tražili smo dobili smo najbolje gazde, gazde koji vole svoje radnike i debelo ih placa, TAKO SU GOVORILE DEMOKRATE, ETO VAM SAD. Hteli smo kod privatnika, ja nikad, ali sam morao, morao sam da radim I trpim i gledam kako me potkrada svakog meseca, ne samo mene, firma mu ipak propadne. Na vrat na nos tražim drugog, molim da mi da posao ne pitam za platu, nema veze sto ce da me krade , i krao je i gledao sam i trpeo, nekako stigoh do penzije. Nismo imali VUČIĆA, Morali smo sami tražiti posao. Nije vam dosta što je obezbedio ovoliko fabrika, firmi poslodavaca hoćete da vas uzme za ruku i odvede na posao. Pobogu ljudi on je predsednik kakvog nikad nismo imali, vi hoćete da ga zbrisete sa lca zemlje. Ima covek milion obaveza, tražite posao sami uvek je tako kod privatnika. Kupite kod gazde krompir,imate tri obroka, plati vam obavljeni posao i idete kući, čekate da sazri kukuruz, hoćete li Vučić da vam obezbedi branje za sledeću godinu, ajte molim vas stvarno je dosta. Što ga ne zovete jednom na ručak ili bar piće. Sramota ali verujte da vas razumem jer sve sam to prošao i to tri puta, nisam imao Vučića, Tadić nas nije video kao usmrdeo Sir. Zavod za zapošljavanje pa tražiš posao ako nađeš nađeš ako ne nađeš, gledaš u plafon slikaš se. Budiš se ujutru žena, sin, ćerka srecom rade, privremeno, odoše na posao, skupim hrabrost molim za koji dinar, kažem, možda ja sutra budem radio a vi ostanete bez posla, pa cu i ja vama dati. Oni kažu, šta će ti pare sedi tu i uživaj, ostavi ćemo ti cigara, doručak imaš za ručak će biti nešto, večeru prespavaj. Tako vam je to bivši drugovi a vi navalite na ovog jadnog Vučića, alo bre i on je ljudsko biće. Kad ostane bez posla svi će te ga sutra pljuvati isto kao ove vase koje ste birali pa vam nisu valjali ali oni stvarno nisu valjali ali sve jedno vama ne može da valja niko.

  • Vaske

    22. jun 2022 | 18:49

    A vode ih ovi koji su I doveli do ovoga zna se sta je kapitalizam ako neces da radis zdravo ima neko drugi ko hoce.