• 0

Važna vest za sve inženjere u Srbiji: Stiže prilika da razvijate web3 tehnologije u Beogradu

Solana x Jump Hacker House Beograd, konferencija za softverske inženjere i tehnološke biznise zainteresovane za blockchain i web3 tehnologije biće održana u Beogradu 02. - 06. Jula

  • 0
Belgrade Hocker House

Foto: Solana

Kao deo svetske ture Solana x Jump Hacker House konferencija nakon Praga, New York-a, Miami-a, Bahama, Austin-a, Londona i Barselone Solana Hacker House dolazi u Beograd.

Hacker House Beograd daje pojedincima i timovima priliku da pronađu nove saradnike ili članove tima, da nauče i naprave nešto novo tokom događaja. Pored prostora za rad i dobre internet konekcije, timovi će imati priliku da prisustvuju predavanjima i radionicama. Inženjeri Solana Labs-a govoriće o trenutnim tehnološkim izazovima sa kojima se Solana blockchain suočava.

Kao sponzori događaja Jump Crypto, Solsea, AllArt, Rockaway i Streamflow Finance održaće dodatna predavanja i radionice. Inženjeri iz Jump Crypto će održati radionicu za softverske inženjere o projektu Wormhole. Vitomir Jevremović, osnivač Solsea, protokola blockchain infrastrukture za digitalnu imovinu i Solsea all-in-one NFT platforma, govoriće o budućnosti NFT-jeva. Mališa Stanojević, osnivač Streamflow Finance-a platforme koja pomaže kripto timovima da distribuiraju tokene efektivno, održaće govor o tome kako od koncepta tehnološke ideje doći do projekta i tima.

- Balkan i Solana imaju dosta toga zajeničkog - rast, inovativnost, i dosta dobrih inženjera - kaže Austin Federa, Head of Communications Solana Fondacije.

- Zbog toga smo uzbuđeni da dovedemo Solana x Jump Hacker House u Beograd i pomognemo inženjerima da krenu da razvijaju u web3 tehnologijama.

Prijave za Hacker House Beograd su besplatne, a broj mesta je ograničen te je prijava obavezna na ovom linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>