• 1
 ≫ 

Dođete po gorivo, podignete i paket: Pošta Srbije uvodi novine

 ≫ 

Ðorđević je kazao da je cilj ovog nacionalnog poslovnog sistema da širi svoju mrežu, kako bi usluge koje pruža učinio dostupnim što većem broju građana

  • 1
Pumpa, sipati točiti gorivo Foto-ilustracija: Shutterstock

- Šalteri Pošte Srbije i paketomati, na kojima se mogu podići naručene pošiljke, uskoro će biti dostupni građanima širom Srbije na benziskim stanicama Knez petrola - najavio je vršilac dužnosti direktora Pošta Srbije, Zoran Ðorđević.

On je prisustvovao otvaranju nove benzinske pumpe te naftne kompanije u Šimanovcima, gde je sa generalnim direktorom Knez petrola, Zlatkom Aničićem, potpisao ugovor o poslovnoj saradnji koji će omogućiti širenje poštanske mreže putem ugovornih pošta, a koje će biti otvorene u okviru benzinskih stanica.

Ðorđević je kazao da je cilj Pošte Srbije da širi svoju poslovnu mrežu, kako bi svoje usluge učinila dostupnim što većem broju građana. Ističe i da će nova pumpa u Šimanovcima biti prva u nizu u kojoj će biti dostupni šalteri Pošte.

Naglasio je da je Pošta Srbije u svoje usluge uvela i paketomate za podizanje pošiljki. Kako kaže, reč je o "savremenim digitalnim automatima na kojima građani mogu da poruče i podignu svoje pakete u vreme i na mestu koje njima odgovara".

- Unapređenjem svog poslovanja na ovaj način, Pošta Srbije, kao odgovorna kompanija, želi da svojim grđanima pruži lakši i ugodniji život - rekao je Ðorđević.

Prvi paketomat u Srbiji postavljen je na novootvorenoj pumpi u Šimanovcima u ulici Kapetana Krstića 2. Aničić kaže da je potpisani ugovor od velikog značaja za unapređenje života svih grđana širom zemlje.

Video: Pošta Srbije pocela da izdaje turističke vaučere od 15.000

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>