• 0

Proglašen pobednik Neoplanta nagradnog konkursa "Napravi kobasicu po svom ukusu"

Bezbroj ideja i recepata iznedrili su nove kulinare

  • 0
kobasice, neoplanta, aplikacija, Foto: Neoplanta

Nagradni konkurs kompanije Neoplanta „Napravi kobasicu po svom ukusu“, koji je trajao četiri nedelje, završen je 4. jula, a stručni žiri je proglasio i pobednika.

Među više od 2.500 predloga recepata za kobasice, koliko je stiglo na adresu kompanije, predlog Borjana Stojanovića iz Smederevske Palanke pod nazivom „Panonska kobasica“, izdvojio se kao najbolji po svim parametrima: naziv, priča o proizvodu i receptura.

- Nisam se mnogo dvoumio kada sam video reklamu za nagradni konkurs na Fejsbuku. Odmah sam odlučio da apliciram jer volim suhomesnate proizvode i oni su redovno na mojoj trpezi. Sastojci kobasice sa kojom sam pobedio su standardni za naše područje, i u pitanju je kombinacija svinjskog i goveđeg mesa, ljute i slatke paprike, bibera, belog luka, a dodao sam i malo sira. Kobasica je, naravno, dimljena - rekao je Borjan.

U nagradnom konkursu mogli su da učestvuju svi ljubitelji kvalitetnih i ukusnih zalogaja, čime su postali deo Neoplantine široooke zajednice.

Potrošači su preko aplikacije mogli da pokažu kulinarsko umeće, kreativnost i na virtuelan način naprave svoju idealnu kobasicu.

Podsetimo, kompanija Neoplanta je u prisustvu medija i infuensera u junu obeležila lansiranje aplikacije "Napravi kobasicu po svom ukusu". U autentičnom ambijentu Salaša 137 nadomak Novog Sada, prisutni su mogli da razmene svoje ideje, ali i da suprotstave svoje recepte, gde je najbolji od njih, po oceni stručnog žirija, dobio vrednu nagradu - Capriolo široooko bicikl.

Bezbroj ideja i recepata iznedrili su nove kulinare.

Neoplanta je osmislila aplikaciju u kojoj možete biti sam svoj majstor u pravljenju delikatesa. Postupak je jednostavan, trebate samo da pratite uputstva na sajtu https://neoplanta.rs/ i klikćete na ponuđene dodatke i začine po želji i da na taj način dođete do idelanog proizvoda.

Video: Podeljeno 140.000 vaučera za odmor u Srbiji

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>