• 0

Novo Diznijevo "čudo": Prvi brod posle decenije čekanja, izgleda bukvalno kao iz bajke

Uvedeno je dosta noviteta, a posebnu pažnju privlače kabine koje pružaju intimniju i luksuzniju atmosferu od prethodnih

  • 0
Kruzer brod Disney Wish Foto: Profimedia/Newscom/Joe Burbank

Kompanija "Disney Cruise Line" uvrstila je u svoju flotu, posle jedne decenije, svoj novi, dugoočekivani brod Disney Wish.

Redovno isplovljavanje putnika krenulo je 14. jula, a impresivno plovilo se opisuje kao "mesto gde se magija susreće sa morem". Mediji pišu da je "aktuelni brod lep i veoma različit od ostala četiri Diznijeva broda".

Od 1998. godine, Dizni je koristio iste karakteristike koje viđamo u crtanim filmovima - na svoja prva četiri broda koji prevoze putnike, kako bi stvorio autentično okruženje, tj. doživljaj.

Neki od tih detalja su "magični" prozori u kabinama, vatromet na moru, slike "u pokretu", zatim rotacione trpezarije koje se transformišu i četiri dečija kluba, prilagođena uzrastu.

Dobivši priliku da dizajniraju potpuno nov Dizni brod u poslednjih 10 godina, iz kompanije "Walt Disney Imagineering" kažu da je to bio "herkulovski zadatak" - stvoriti potpuno novi nivo magije na prvom od novih Wish brodova.

Uvedeno je dosta noviteta, a posebnu pažnju privlače kabine koje pružaju intimniju i luksuzniju atmosferu od prethodnih, sa "bajkovitom estetikom", zlatnim tonovima i specijalnim svetlosnim efektima iznad dečjih kreveta na sprat.

Kruzer brod Disney Wish Foto: Profimedia/Newscom/Richard Tribou

Postoje ukupno 1.254 sobe, od kojih 70% ima balkone (ili verande, kako ih Dizni naziva). Takođe, na novom Diznijevom brodu nalaze se četiri kraljevska apartmana sa tematikom "Uspavane lepotice".

Video: Ušli smo u superbrzi voz u Kini koji ide 306km na sat: Prelazi 1000km za 4 sata

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>