• 2
 ≫ 

Neosunčani Mask postao viralan, a evo kako izgleda čamac koji je zakupio u Grčkoj: Košta 7.000 dolara dnevno

 ≫ 

Iako to ne radi često, Mask kad ode na odmor, uradi to sa stilom, pišu svetski mediji. Sada je odmarao na superjahti na grčkoj obali. Evo detalja luksuznog broda od 7.000 dolara dnevno

  • 2

Direktor Tesle i Spejs iksa Ilon Mask koji je trenutno u centru pažnje i zbog Tvitera, primećen je proteklog vikenda na luksuznoj jahti u Mikonosu, u Grčkoj. Pridružio se grupi prijatelja među kojima su bili izvršni direktor Endevora Ari Emanuel i njegova supruga modna dizajnerka Sara Staudinger.

Mask je proveo dan plivajući, sunčajući se, pijući koktele...

„Haha prokletstvo, možda bi trebalo češće da skidam košulju“, tvitovao je Mask u utorak nakon što su njegove fotografije postale viralne, dodajući da se „već vratio u fabriku“.

Iako Mask ima svoju jahtu, on je ovog pita odlučio da iznajmi brod, pod nazivom "Zevs". Čamac je uzeo od evropske kompanije za iznajmljivanje koja posluje u Grčkoj, Hrvatskoj i Španiji, i planira da se proširi na SAD.

Evo zavirite u unutrašnjost luksuzne superjahte, koja se iznajmljuje za preko 7.000 dolara dnevno: Reč je o jahti od 24 metra, a najam košta tačno  7.171 dolara dnevno. Jahta je kapaciteta 20 osoba i namenjena je za celodnevne izlete.

Skiper je uključen u program a biće i vaš kapetan tokom vašeg putovanja. Putnici mogu da plivaju sa zadnje platforme, kao što je Mask to  uradio...

Ako je gostima potreban odmor od sunca, unutra ima mesto za obrok. Brod poseduje i četiri ležaja za spavanje u kojima može da se smesti osam osoba.

A za sve koji žele da istraže tirkizne vode Egejskog mora, na brodu je oprema za ronjenje.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>