• 0

Službeni glasnik ponovo beleži rekordnu dobit

Službeni glasnik, koji već godinama važi za jedno od najuspešnijih javnih preduzeća, završio je prvu polovinu godine sa neverovatnim rezultatom

  • 0
sluzbeni glasnik logo Foto: Promo

Naime, iako je projektovana dobit trebalo da bude 44 miliona dinara, Službeni glasnik je ostvario dobit od 88 700 000 dnara, što je više nego duplo veća dobit.

-Ponosna sam na ljude u Službenom glasniku koji su od 1. januara radili danonoćno na poslovima vezanim za referendum i izbore, štampu udžbenika, izdavanje kapitalnih dela... Uprkos ozbiljnim finansijskim udarcima nastalim gubicima prihoda od oglašavanja javnih nabavki i ličnih dokumenata, uspeli smo da stanemo na noge i nađemo nove poslove na tržištu. To nije svojstveno drugim javnim preduzećima koje očekuju od države da im reši sve probleme - rekla je direktor JP Službeni glasnik Jelena Trivan.

Inače, od dolaska Jelene Trivan na čelo Službenog glasnika, preduzeće sedam godina zaredom beleži dobit koju redovno uplaćuje u budžet republike Srbije, a direktorka Trivan je za te rezultate nagradjena titulom menadžera godine Privredne komore Srbije i grada Beograda.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>