• 0
 ≫ 

Smenjen Goran Jandreoski, direktor Aerodroma Crne Gore

 ≫ 

Bio je direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo u Severnoj Makedoniji, te rukovodilac na nekoliko pozicija na aerodromu u Skoplju

  • 0
Goran Jandreoski

Printskrin: YouTube/RTCG

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore, Goran Jandreoski, smenjen je sa te funkcije, prenose crnogorski portali, pozivajući se na pisanje podgoričkih "Vijesti" koje navode da im je to nezvanično potvrđeno iz kompanije.

Jandreoski je tu funkciju formalno preuzeo 19. jula prošle godine.

Kada je izbaran za izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, iz Odbora direktora su saopštili da je Jandreoski "regionalno poznati vazduhoplovni stručnjak iz Severne Makedonije sa bogatom profesionalnom karijerom".

Bio je direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo u Severnoj Makedoniji, te rukovodilac na nekoliko pozicija na aerodromu u Skoplju.

Inače, portal Investitor napominje da je danas saopšteno da su Aerodromi dočekali milionitog putnika, te da je promet na oba crnogorska međunarodna aerodroma, u Podgorici i Tivtu, dostigao 92 odsto nivoa iz rekordne 2019. godine.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>