• 0

Airbnb nikad jači, rezervacije "pljušte" uprkos svim izazovima

U periodu od aprila do juna zabeleženo je čak 104 miliona noćenja preko ove platforme

  • 0
devojka voz putovanje stanica turizam

Foto: Shutterstock

Najpoznatija kompanija za rezervaciju smeštaja, Airbnb, dostigla je rekordni nivo u poslovanju, s obzirom na to da se industrija putovanja oporavlja.

Ipak, ne treba zanemariti da se avio-sektor prethodnih nedelja bori s velikim izazovima, te da ima mnogo otkazivanja letova, što bi moglo usporiti kretanja putnika... Ali, očigledno ih nije tako lako obeshrabriti.

Prema pisanju BBC, Airbnb je saopštio da je potražnja za putovanjima i dalje jaka, uprkos zabrinutosti zbog usporavanja privrede i rasta cena koji pogađaju domaćinstva.

Skoro 104 miliona noćenja i "iskustava" je rezervisano na ovoj platformi u periodu od aprila do juna, što je rekordan nivo. Dugoročni boravci su i dalje najbrže rastuća vrsta putovanja, posebno zbog rada na daljinu.

Ali, međunarodna i gradska putovanja, koja su kaskala, takođe daju znake oporavka. Airbnb je saopštio da se nalazi usred svoje najjače vrhunske letnje sezone i uverio investitore da je pripremljen za sve što može pogoditi ekonomiju.

Video: Kuća na točkovima: Penzioner našao idealno rešenje za život i putovanje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>