• 0

Oskar u svetu superjahti ove godine stiže u CG: Otmena luka biće domaćin svetske manifestacije

Dodela Crew Awards nagrada je, inače, najveći događaj u svetu superjahti i luksuznih brodova

  • 0
porto montenegro

Foto: shutterstock.com

Prvi put ikada, crnogorska marina Porto Montenegro može biti ponosna što će biti domaćin ovogodišnje ceremonije dodele nagrada Crew Awards, namenjenih posadi i kapetanima.

Ono što je Oskar u svetu filma, to je Crew Awards u svetu superjahti, i takođe podrazumeva razne kategorije.

Kako je saopšteno, dodela nagrada se održava od 14. do 16. oktobra 2022, i predstavlja jedinstven vikend za crnogorsko primorje, turizam ove zemlje, ali i sve posetioce.

Profesionalci iz ove industrije imaće priliku da uživaju u čarobnom vikendu u prelepom Porto Montenegru, i kako je obećano - biće to vikend za pamćenje. 

Dodela Crew Awards nagrada je, inače, najveći događaj u svetu superjahti i luksuznih brodova, kojim se odaje počast kapetanima i posadi, za njihov naporan rad i profesionalizam. Tekuća godina je peta po redu otkako se realizuje ova zanimljiva ceremonija.

Svake godine, manifestacija ima neku svoju temu, a ovaj put biće u znaku noblesa i vitezova, pod imenom Royal Weekend and A Knight to Remember. Malo povratka u prošlost, dodira sa vitezovima i maskenbala nikada nije na odmet, zar ne?

Ekskluzivni paketi su dostupni u saradnji sa ACREW - mrežom koja okuplja više od 15.000 kapetana i članova posade, i podrazumevaju obezbeđen smeštaj (boravak), čarter let iz Barselone i društvene događaje.

Video: Mamula postaje luks rizort u julu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>