• 1

Da vam se zavrti u glavi od cifre, ali i enterijera: Glumac kupio luksuzni penthaus u Njujorku

Nalazi se u kondominijumu koji ima 57 jedinica i razne sadržaje

  • 1
Hju Džekmen, Hugh Jackman i Deborra Lee Furness

Foto: Backgrid UK / Profime

Glumac Hju Džekmen platio je neverovatnih 21,125 miliona dolara za penthaus u njujorškom kvartu Čelsi, prema javnim evidencijama i izvoru koji je upoznat sa transakcijom.

Zapisi pokazuju da je stan poslednji put trgovan 2012. godine, za 19,4 miliona dolara. Penthaus je bio na tržištu, ali i van njega, od oktobra 2021. - prvobitno po ceni od 25 miliona dolara.

Prodavci su Danijel Fišel i Silvija Nil, piše WSJ, dodajući da je Fišel predsednik globalne ekonomske konsultantske kompanije "Compass Lexecon", sa sedištem u Čikagu, i bivši dekan Pravnog fakulteta na Univerzitetu u Čikagu. Nil je radila kao pomoćnik dekana.

Stambena jedinica koja je očarala australijsku zvezdu ima četiri spavaće sobe i nalazi se u kondominijumu koji je dizajnirao arhitekta Žan Nuvel. 

Takođe, ima prozore od poda do plafona, visoke oko 4 metara, i oko 340 m2 otvorenog prostora, uključujući veliku krovnu terasu podeljenu na trpezariju i prostor za odmor.

Njujorški penthaus ima i veličanstveni pogled na reku Hadson, kao i na centar grada i Midtaun, , a sadržaji dostupni u zgradi od 57 jedinica obuhvataju bazen, fitnes centar i salu za projekcije.

WSJ nije odmah uspeo da dobije komentar od Džekmenovog portparola vezano za ovu kupovinu.

Video: Mamula postaje luks rizort u julu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mozak bez

    16. avgust 2022 | 13:38

    A prodaje Stan istog fazona,Samo niže niz reku (vest vilidz) za 39 miliona dolara i 3 puta veći !

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>