• 2

Svaki zaposleni u Mozzartu od sada besplatno i u privatne klinike

Dodatno zdravstveno dobilo gotovo 3.000 radnika u ovoj kompaniji

  • 2
Mozzart

Foto: Mozzart

Kao kompanija kojoj je važna dobrobit i potrebe svih zaposlenih, Mozzart je uveo dodatno zdravstveno osiguranje za sve svoje zaposlene, njih gotovo 3.000 u Srbiji. Potpisivanjem ugovora sa Milenijum osiguranjem, lider u priređivanju igara na sreću još jednom je dokazao da zdravlje svi treba da vrednujemo na isti način i da nam je značajna zdravstvena zaštita koju imamo bez obzira da li zaposleni rade kao operateri na uplatnom mestu, programeri, novinari ili direktori sektora.

-Ovo konkretno znači da je gotovo 3.000 ljudi, koliko trenutno zapošljavamo, dobilo polisu privatnog zdravstvenog osiguranja, kao što će imati i svi naši budući zaposleni, bez obzira na radno mesto na kom počinju sa radom - izjavila je Marija Božović, direktorka sektora ljudskih resursa kompanije Mozzart.

Mozzart on LinkedIn: #budipobednik #mozzartbet

Uvođenjem ovog benefita za sve zaposlene kompanija Mozzart još jednom dokazuje na delu brigu o zaposlenima i njihovim potrebama uz nastojanje da i u ovom domenu bude ono što i jeste – lider. Sa dodatnom zdravstvenom zaštitom za sve postojeće i buduće zaposlene kompanija obezbeđuje da se svako od zaposlenih na svom radnom mestu oseća cenjeno, zadovoljno i motivisano kako bi ispunio sve zadate ciljeve.

Mozzart

Foto: Mozzart

Osim dodatnog zdravstvenog osiguranja, kompanija Mozzart svoim zaposlenima nudi pregršt benefita počev od toga da radna nedelja traje 38 časova, tu su i dodatni dani godišnjeg odmora shodno definisanim kriterijumima, plaćena rekreacija (teretane, fudbal, košarka, kuglanje) ali i rekreacija i tokom radnog vremena u teretani u okviru zgrade bez obaveze nadoknade radnog vremena, nagradna takmičenja, pokloni za decu zaposlenih, tim bildinzi, posebne pogodnosti i popusti u partnerskim kompanijama.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rade

    16. avgust 2022 | 22:00

    Svaka cast, ja radim u danskoj firmi koja se bavi prodajom namestaja, duseka i svega za kucu i koja ima preko 30 prodajnih objekata u Srbiji a klosari nemaju privatno zdravstveno za svoje slabo placene radnike.

  • rm

    16. avgust 2022 | 21:43

    Bravo za kladionice,one su najjaca preduzeca u Srbiji!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>