• 1

Turisti iz Srbije ove sezone najbrojniji u Budvi: Da li su cene smeštaja pale?

Prema rečima Tijane Kotarac, turisti iz Srbije su ove godine bili najbrojniji na teritoriji Opštine Budva, kako u privatnom smeštaju tako i hotelima

  • 1
Plaža Aleksandar

Foto: Radoje Jovanović/ Budvanska rivijera

- Cene hotelskog smeštaja tokom septembra i oktobra na budvanskoj rivijeri niže su za 30 odsto nego u sezoni - istakla je nedavno predstavnica TO Budve, Tijana Kotarac, na promociji turističke ponude postsezone Budve u Beogradu.

Ona je tom prilikom pozvala Beograđane da u predstojećem periodu posete ovaj grad.

Promotivne cene, manifestacije, gastronomski specijaliteti, povoljna klima i bogati kulturno-umetnički sadržaji za decu i odrasle predstavljeni su juče u Beogradu na vodi, u okviru programa "Budvanska jutra na Savskoj promenadi".

Turistička organizacija Budve i za danas, u okviru programa "Budvanska jutra na Savskoj promenadi", najavljuje druženje u okviru koga će posetioci iz Beograda biti usluženi besplatnim primorskim specijalitetima, ruštulama i fugacom, kao i ukusnom jutarnjom kafom, a za najmlađe je obezbeđen veliki broj šarenih balona.

U cilju promocije postsezone na budvanskoj rivijeri, Turistička organizacije Budve je u srpskoj prestonici organizovala niz zanimljivih događaja u turističko-informativnom birou na Savskoj promenadi, u saradnji sa turističkom privredom Grada.

Tijana Kotarac kazala je da ovo nije uobičajni period kada se turistička privreda Budve predstavlja u Beogradu, te da su ove godine posebno želeli da iznenade Beograđane, i tom prilikom ih pozovu da Budvu posete i u periodu postezone, odnosno u septembru i oktobru.

- Više je razloga za to, između ostalog, temperatura mora je sada više nego izjednačena sa temperaturom vazduha. Imamo lepe događaje i manifestacije koje organizujemo, dok su cene u našim hotelima niže za čak 30 odsto - istakla je.

Kotarac je naglasila da su se "hotelijeri potrudili da cene budu na poprilično niskom nivou za ovaj period godine", i da su za tu priliku napravljene specijalne akcije za roditelje sa malom decom, do 10 i 12 godina, za porodične sobe.

Prema rečima Tijane Kotarac, turisti iz Srbije su ove godine bili najbrojniji na teritoriji Opštine Budva, kako u privatnom smeštaju tako i hotelima. Ipak, objasnila je da to nije tako svake godine, već da su, usled nedostatka ruskog i ukrajinskog tržišta, turisti iz Srbije dominirali u hotelskom smeštaju.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>