• 0

Proverite zašto je Hipernet TV najbolje mesto za sport

Kompanija Yettel predstavila je Hipernet TV krajem prošle godine i za kratko vreme, uspela da zainteresuje brojne korisnike sadržajem koji nudi

  • 0
Slobodan Papak - menadžer segmenta fiksnih usluga - Yettel Foto: Goran Srdanov

Ovog leta, Hipernet TV predstavio je i najbolji sportski sadržaj koji se emituje u vrhunskom kvalitetu slike. O tome šta izdvaja Hipernet TV i koja sportska takmičenja su dostupna u okviru Hipernet TV-a, razgovarali smo sa Slobodanom Papkom, menadžerom segmenta fiksnih usluga u Yettelu.

  • Nakon nešto manje od godinu dana, možete li da nam kažete šta je to što preporučuje Hipernet TV korisnicima?

Glavna vizija Hipernet televizije je da se sadržaj približi korisnicima. To znači da rušimo veštačke barijere koje dele sadržaj po izvoru iz koga on dolazi, iz nekog kataloga filmova ili linearne televizije ili nekog kanala. Hteli smo da TV korisnički interfejs prilagodimo velikoj količini sadržaja koja je dostupna, po uzoru na „Netflix“ i druge globalne pionire u inovaciji gledanja video sadržaja. Naravno, za sve one korisnike koji su navikli da gledaju TV na tradicionalan način, Hipernet TV pruža sve funkcionalnosti tradicionalne linearne televizije. Druga važna oblast koja nas preporučuje je optički internet za čitavo domaćinstvo i stabilan WI FI u svakom kutku doma. Prema našim istraživanjima, ovo je ljudima izuzetno važno. I treće, potrudili smo se da pružimo zaista kvalitetno iskustvo za korisnike – od jasnog predstavljanja i lakog izbora usluge, preko uredne instalacije, čije tačno vreme bira korisnik, do efikasne korisničke podrške.

  • Šta je to novo što ste pripremili za korisnike Hipernet TV?

Pre svega, pripremili smo odličan sportski sadržaj. Hipernet korisnici od sada mogu da prate i Premijer ligu, kao i ostale najrelevantnije sportske sadržaje dostupne na Arena Sport i Eurosport kanalima. Reč je o najboljim fudbalskim takmičenjima uključujući Seriju A, La Ligu, Ligu 1, Ligu šampiona, Ligu Evrope, ali i Super Ligu Srbije. Na Arena Sport kanalima biće dostupna i najbolja košarka, poput NBA i ABA lige, dok je Eurosport poznat svima kao dom za biciklizam, tenis, zimske sportove i Olimpijske igre. Na ovaj način smo napravili raznovrsnu ponudu za sve ljubitelje sporta.

Hipernet Yettel Foto: Yettel
  • Da li je korisnicima jednostavno da koriste Hipernet TVHipernet?

Svim korisnicima smo omogućili da na intuitivan i jednostavan način dođu do sadržaja koji ih zanima. Konkretno, sav sportski sadržaj u okviru Hipernet TV-a nalazi se na jednom mestu, organizovan po sportovima, takmičenjima i ligama. Pored toga, sa odličnim izborom kanala, korisnici mogu da biraju filmove, TV emisije ili sadržaj za decu sortirane po žanrovima. Količina sadržaja koji Hipernet TV nudi korisnicima je zaista fenomenalna i svaki član porodice može da nađe nešto za sebe. Zato Hipernet TV i jeste idealno mesto za zabavu čitave porodice.

  • Ono što većinu korisnika takođe zanima je da li mogu koriste Hipernet TV kao posebnu uslugu?

Ono što uvek preporučujemo kao idealan spoj je Hipernet TV sa Hipernet brzim optičkim internetom. Međutim, nudimo Hipernet TV i kao poseban servis, a jedini preduslov je da korisnik ima stabilnu internet konekciju, bez obzira na tehnologiju i operatora. To znači da kad korisnik dođe u Yettel može da izabere kombinaciju optičkog interneta i digitalne televizije, ali i samo jednu od ovih usluga.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>