• 0

Benova "ljubavna afera" duga 25 godina: Kome treba bolja reklama od ove?

U 2017. glumac je skoro 50 puta "uhvaćen" s kafom u ruci, a jedna mu je najdraža... Ta ljubav traje od 1997, pa sve do danas

  • 0
ben aflek Foto: Bauer-Griffin / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zaboravite na Starbaks, Mekdonalds, KFC i ostale popularne lance, jer sada pričamo o Dunkin' kafeterijama, osnovanim 1950. u Masačusetsu (SAD).

Kompanija je 2019. zabeležila nivo prihoda od 1,3 milijarde dolara, što je sitnica u odnosu na zaradu Mekdonaldsa 2021, koja iznosi 23 milijarde USD, međutim, kome treba veća popularnost uz ovakvog promotera?

Naime, u poslednje vreme se sve više piše o "ljubavnoj vezi" holivudskog glumca Bena Afleka i proizvoda Dunkin', iako ta "veza" traje barem 25 godina...

Na brojnim paparaco fotografijama možete videti Bena kako u rukama drži Dunkin' kafu ili krofne, kao na fotografiji iznad.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Junk Food In The Trunk (@junkfoodinthetrunk3)

"Ben Aflek je jedna polovina najveće ljubavne priče našeg vremena. To je ona priča koja se proteže decenijama i sigurno je imala uspone i padove, ali na kraju dokazuje da neke stvari treba da traju zauvek. Govorimo, naravno, o Aflekovoj beskonačnoj odanosti Dankinu", tako započinje članak o ovoj temi sajt thetakeout.com.

Aflek je negde sredinom avgusta "uhvaćen" kako uživa u svom voljenom Dankinu, ali ne sam: bio je u društvu svoje supruge Dženifer Lopez koja je, definitivno, više privržena Starbaksu - mada je više puta rekla kako ne pije kafu. Doduše, sudeći po aktuelnoj fotografiji, ovih dana više uživa u Koka-Koli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 𝐿𝑖𝑙𝑦 (@jlover_tokyo)

Ali, vratimo se na ljubavnu vezu kojoj Ben ostaje veran dve i po decenije.

1997: Sve je krenulo ove godine, kada je u, Oskarom nagrađenom filmu Good Will Hunting, lik kojeg je tumačio Ben Aflek na putu do posla doneo malu Dankin kafu protagonisti filma, kojeg je tumačio Met Dejmon.

1999: Izdaja. Kako Aflek raste kao zvezda, tako i njegove oči počinju da "lutaju", tražeći vruću, najmoderniju novu stvar. Izdanje Vanity Fair-a pod nazivom "Hajde da probamo na Benov način" prikazuje Afleka i Dejmona kako piju u Starbaksu. Ok, svakome se desi greška, ali ne popuštajte pred pritiskom Holivuda, momci.

2003: Teško je reći da li je šolja za kafu koju Aflek drži na ovom snimku - Dankin, ali je to barem još jedan dokaz njegove ljubavi prema "šoljici zadovoljstva". S druge strane, njegova stara/nova ljubav, Dženifer Lopez, više puta je rekla kako se odriče kofeina.

2010: U Boston Herald-u je objavljeno da će se Dankin udružiti sa bejzbol timom Boston Red Sox, kako bi ponudio svoje piće Coolatta u objektima u Novoj Engleskoj. Lanac od tada sarađuje sa bejzbol timom, a dobro je poznato da je Aflek vatreni navijač Red Soksa.

2016: Ove godine je konačno i "dokazano" da ljubav prema Dankinu struji u celoj porodici Aflek, budući da je Benov mlađi brat, Kejsi, angažovan za učestvovanje u parodiji za Dankinovu reklamu, tokom vođenja šoua Saturday Night Live. Verujemo da je ovaj lik skoro definitivno zasnovan na Benu.

2017: Ben Aflek odjednom otkriva ledenu kafu! To je i dokumentovano u članku The Cut-a, pod naslovom "47 puta kada je Ben Aflek uzeo ledenu kafu u 2017". Zvuči neverovatno da se neko time bavi, zar ne? Ipak, ovako velika ljubav nije mogla proći nezapaženo. Da, činjenica je da je "uhvaćen" sa nekoliko šoljica iz Starbaksa ili Teavane, ali onda kada drži kafu iz Dankina - tek tada je zaista u miru.

2019: Konačno, u intervjuu za Collider Aflek priznaje: "Svakodnevno jedem Dankin krofne. Osećam se kao da širim taj glas". I napokon, on shvata svoju moć, svoj uticaj. Može da promeni stvari.

2020: Ben Aflek je te godine već uveliko broj jedan Dankinov influenser u SAD. Usred pandemije, paparaci detektuju kako glumac redovno dobija Dankin narudžbine na kućnu adresu. Izlazi u šetnju, sa svojom tadašnjom devojkom Anom De Armas, uz veliku ledenu kafu.

2021: Na fotografiji koja u trenu postaje viralna, Aflek dokazuje svoju privrženost Dankinu, dok pokušava da se izbori sa brdom paketa i velikom ledenom kafom koja nesigurno balansira na vrhu gomile. Čak i dok se muči da otvori vrata, nijednog momenta se ne odvaja od slamčice, održavajući ravnotežu i pijuckajući kafu do kraja.

2022: Samo mesec dana nakon improvizovanog venčanja u Vegasu, Aflek i Dženifer Lopez primećeni su zajedno u Dankinu. Vanity Fair objavljuje članak pod naslovom "Does Jennifer Lopez Run on Dunkin’ Now?" i jasno je - ponovo verujemo u ljubav.

Video: Savršen dan za džinovsku šolju kafe: Srećan ponedeljak svima koji slave

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>