• 16
 ≫ 

Oglasila se Er Srbija: Ovo su zaista najjeftinije i najskuplje karte do Moskve

 ≫ 

Već duže vreme karte za sve letove u septembru su rasprodate, saopšteno je iz Er Srbije

  • 16
ERSRBIJA LETOVI SAD Foto: Tanjug/ER SRBIJA/Luka Filipović

U ovom trenutku, najniža dostupna cena za avio-kartu u jednom smeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda košta  397 evra. Najskuplja dostupna karta u jednom smeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda je 567 evra, rečeno je iz Er Srbije.

"Tokom jučerašnjeg i današnjeg dana u pojedinim domaćim medijima, kao i na društvenim mrežama, objavljene su spekulacije i neistinite tvrdnje u vezi sa cenama karata Er Srbije između Beograda i destinacija u Ruskoj Federaciji. U cilju istinitog informisanja građana želimo da iznesemo precizne informacije s tim u vezi.

Zbog izuzetno velike tražnje od marta ove godine, karte za letove Er Srbije između Beograda i destinacija u Ruskoj Federaciji mogu se kupiti samo više dana, pa i nedelja, unapred. Već duže vreme karte za sve letove u septembru su rasprodate. Kada je reč o oktobru, ima još vrlo malo raspoloživih karata u prvoj polovini meseca.

U ovom trenutku, najniža dostupna cena za avio-kartu u jednom smeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda je počev od 397 evra. Najskuplja dostupna karta u jednom smeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda košta 567 evra. Kada je reč o povratnim kartama iz Moskve do Beograda u ekonomskoj klasi, najniža dostupna cena je počev od 816 evra, a najviša moguća je 1156 evra. Sve cene su prikazane u totalu, odnosno sa uračunatim svim pripadajućim taksama", saopšteno je iz nacionalne avio - kompanije.

Video: Šest migova 29 raspoređenih u dve grupe dočekalo je predsednika Egipta

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale.

    22. septembar 2022 | 15:47

    Pa mogu oni da stave bilo koju cenu i verovatno su tačne ovo što navode. Ali džaba je to, kad karata nema. A Srbija ne pušta još koji liniju do Moskve, da ne bi uvredila stare američke, nemačke i francuske prijatelje što su nas bombardovali 99-te. Ostale da ne pominjem...

  • Milojko

    22. septembar 2022 | 14:42

    Eto divnog izgovora da se dignu i cene stanova, sta ocete dosli rusi sa parama, kad imaju 8 iljada za kartu imaju i 5 iljada za kvadrat stana na Kanarevom brdu.

  • Stojko

    22. septembar 2022 | 14:00

    A povratna karta do Maldiva 770€.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>