• 0

Oboren tender za bolnicu u Prokuplju: Rok za izgradnju doveden u pitanje

U prvoj fazi rekonstrukcije koja se završena pre tri godine, izgrađen je kompletan spoljašnji deo objekta, od fasade do zamene krova

  • 0
Blur luxury hospital and clinic bolnica klinika Foto: Shutterstock

Kako saznajemo iz dobro obaveštenog izvora, izgradnja druge faze bolnice u Prokuplju koja bi trebalo da krene do kraja godine, ponovo je dovedena u pitanje.

Naime kako javlja naš izvor, tender za bolnicu mogao bi opet biti oboren jer se jedna od firmi žalila. Inače prvi tender koji je takođe oboren zbog žalbi jedne od kompanija, raspisan je još u decembru prošle godine.

U međuvremenu dok traju žalbe, Prokupčani se leče u uslovima koji nisu adekvatni, a osim toga deo građama sa Kosmeta takođe čeka gradnju ove bolnice jer bi oni trebalo da se leče u ovom zdravstvenom centru.

Druga faza ovo projekta obuhvatiće uređenje unutrašnjosti, odnosno gradnju operacionog bloka, uređenje ordinacija i sanitarnih prostorija i opremanje savremenim medicinskim aparatima i nameštajem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 192.RS (@192_rs)

U prvoj fazi rekonstrukcije koja se završena pre tri godine, izgrađen je kompletan spoljašnji deo objekta, od fasade do zamene krova.

(Telegraf Biznis/Nikola Bilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>