• 0

CBS International ubedljivo najbolji na tržištu nekretnina Srbije i Hrvatske

Vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe, je sedmi put zaredom potvrdila svoju lidersku poziciju i prema izboru prestižne finansijske publikacije Euromoney proglašena je za najbolje konsultante u svim konkurentnim kategorijama

  • 0
EUROMONEY 2022 CBS International Serbia IG Foto: Promo

Ove godine je Euromoney Awards publikacija potvrdila kvalitet regionalnog lidera na tržištu nekretnina u sledećim kategorijama:

  • Najbolja konsultantska kuća za nekretnine
  • Najbolji ekspertski tim za procenu vrednosti nekretnina
  • Najbolja konsultantska kuća na polju posredovanja u kupoprodaji i izdavanju nekretnina
  • Najbolja konsultantska kuća u oblasti istraživanja tržišta nekretnina.

Da je CBS International lider i na regionalnom nivou govori i podatak da je i kancelarija u Hrvatskoj dobitnik pomenutog priznanja u sve četiri kategorije već treću godinu u nizu, a partner na globalnom nivou, Cushman & Wakefield, proglašen je za najbolju konsultantsku kuću za nekretnine na svetu i to peti put zaredom.

-Izuzetno sam ponosan što je naša kompanija partner najvećih internacionalnih i domaćih klijenata u realizaciji njihovih važnih projekata, pa ovu nagradu vidim kao potvrdu našeg višegodišnjeg truda da na svaki zahtev odgovorimo stručno i posvećeno. Mi smo jedan od retkih timova gde isti menadžment radi zajedno više od decenije. Utoliko ova nagrada ponovo potvrđuje tezu da je sve u ljudima i jakom timskom duhu, a samim tim nas jasno i opredeljuje kojim putem ćemo se dalje razvijati i na čemu će biti naš fokus - istakao je Dragan Radulović, CEO CBS Grupe, koja osim u Srbiji, svoje uspešno poslovanje regionalno unapređuje na tržištima Hrvatske, Crne Gore i Severne Makedonije.

Unazad 18 godina, ugledna internacionalna finansijska publikacija Euromoney, organizuje glasanje u kome učestvuju predstavnici internacionalnih korporacija, finansijskih institucija i poznatih kompanija širom sveta. Glasanje koje je ove godine okupilo više od 7.000 učesnika je izabralo najbolje konsultante, investitore i finansijske institucije na lokalnom i globalnom tržištu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>