• 0
 ≫ 

Lidl Srbija iz predostrožnosti povukao nekoliko proizvoda

 ≫ 

Uzorci proizvoda sa polica u Srbiji poslati su radi detaljne provere lokalnim laboratorijama

  • 0
Otvoren Lidl u centru Beograda

FOTO: Telegraf.rs

Lidl Srbija je iz predostrožnosti iz prodaje povukao nekoliko proizvoda proizvodača Pak Rampart iz Visokog iz Bosne i Hercegovine, rečeno je u Lidlu.

Reč je o tastino napolitankama sa ukusom kakaa-vafel proizvod sa 72 % kakao punjenja, 800 g, zatim tastino napolitankama sa ukusom lešnika-vafel proizvod sa 72% punjenja sa ukusom lešnika, 800 g, tastino vafel sa kakao punjenjem-vafel proizvod sa 80% kakao punjenja, 200 g koje su ranije povučene iz Hrvatske.

Takođe, i vafel sa punjenjem ukusa lešnika-vafel proizvod sa 80% punjenja sa ukusom lešnika, 200 g i tastino vafel sa kakao prelivom-vafel proizvod sa 57% kakao punjenja, preliven sa 20% kakao preliva, 200 g.

Kako navode iz Lidla, ovi proizvodi se povlače zbog moguhcnosti prisustva bakterije Salmonella Typhimurium, s obzirom da je redovnom kontrolom u Hrvatskoj, utvrđeno njeno prisustvo u dve proizvodne partije.

Uzorci proizvoda sa polica u Srbiji poslati su radi detaljne provere lokalnim laboratorijama, o čemu su obaveštene nadležne instutucije, kažu u Lidlu.

Iz kompanije pozivaju potrošače da ako imaju neki od ovih proizvoda, da ih ne konzumiraju nego da ih vrate u bilo koju Lidlovu prodavnicu, a novac će im biti vraćen.

Video: Trik jednog tate: Kako da otvorite keks, a da ne prospete nijednu mrvicu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>