• 2

Bira se najbolji menadžer Srbije: Počele nominacije za godišnju nagradu

Nagrade će biti dodeljene i za najboljeg mlađeg menadžera i poslodavca, kao i društveno odgovornu kompaniju godine i lični herojski čin

  • 2
IT HUB, kancelarija, office, biznis, radni prostor,

Foto: Pixabay

U biznis svetu inspirativnost i motivaciju razvijaju i šire oni o kojima se priča, koji hrabro posluju negujući poseban sistem vrednosti i pružajući primer ostalima. Oni postižu rezultate vredne pažnje, oni su menadžeri i kompanije koji se izdvajaju svojim poslovanjem i kulturom, doprinosima, inovativnim pristupima, brizi o okolini i svojim zaposlenima.

Prestižno priznanje "SAM Godišnja nagrada", najbolja je potvrda predstavnika ovih vrednosti u poslovanju.

Jedanaest godina zaredom, kroz ovaj vid priznanja, Srpska asocijacija menadžera SAM posebnu pažnju i značaj pridaje istaknutim članovima biznis zajednice, kako pojedincima tako i poslodavcima i inicijativama koji doprinose i zalažu se za odgovorno poslovanje.

Ovogodišnje nagrade biće dodeljene u sledećim kategorijama: menadžer godine, mladi menadžer godine (do 35 godina), poslodavac godine (velike i srednje kompanije), društveno odgovorna kompanija godine, nagrada za lični herojski čin.

Nominacije su otvorene i traju do 14. oktobra.

Dobitnike "Godišnje nagrade" Srpske asocijacije menadžera odabraće stručni žiri sastavljen od uticajnih imena iz biznis sfere, a dobitnici nagrada biće proglašeni na svečanoj ceremoniji u okviru prestižnog događaja „SAM GALA“ koji će se održati 13. decembra.

Video: Daniel Akerman meri sreću i zadovoljstvo radnika: Ovako će izgledati Balkan u narednih 5 godina

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Narod

    5. oktobar 2022 | 15:55

    Kako predloziti menadžera za tu nagradu, ko to ima pravo i na koji nacin?

  • Pa

    5. oktobar 2022 | 17:07

    Kao i sve druge nagrade. Zna se ko to dobija...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>