• 1

Ne treba vam Mišelinova zvezda da biste bili najbolji: Gostionica iz 17. veka proglašena za pab godine

"Čak i najiskusniji ljubitelji pabova mogli da pronađu nešto drugačije i zanimljivo u ovoj gostionici", navele su sudije

  • 1

"Živahna i maštovita" gostionica u Zapadnom Saseksu iz 17. veka, koju vodi bivša učiteljica likovnog, proglašena je za najbolji pab u Britaniji prenosi DailyMail.

Gun Inn u selu Findon, 15 minuta od mora, poneo je prestižnu nagradu "Najboljeg paba u Britaniji za 2022. godinu" na događaju u Mančesteru čiji je domaćin bio komičar Rasel Kejn.

Sudije su kao jedan od kriterijuma za pobedu navele i da su "čak i najiskusniji ljubitelji pabova mogli da pronađu nešto drugačije i zanimljivo u ovoj gostionici".

- Sali Haris i njen tim dali su pabu moderan osvrt bez ugrožavanja istorijskog momenta. Takođe, vlasnica je dodala svoj lični pečat dekoraciji, dok se osoblje ohrabruje da svoje ideje prenese u kalendar užurbanih događaja koji uključuje tematske večeri hrane, sopstveni muzički festival u pabu i takmičenja u odevanju za pse - dodaje se.

Unutrašnjost ima stolove različitih veličina kako bi se dodala neobična privlačnost, tradicionalni krov je ukrašen drvenim gredama, a u središtu je kamin koji daje finalni pečat svakom britanskom pab-u.

- Salin pristup stvaranju modernog, živog i maštovitog paba se zaista izdvojio i fantastično je videti neke sveže i neobične ideje koje dolaze na tržište - navodi Ed Bedington, urednik časopisa The Morning Advertiser, koji vodi dodelu nagrada.

Video: Serija Squid game dobila svoj kafić: Kako je popularna serija postala hit na tržištu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    8. oktobar 2022 | 21:14

    Хехе, само да не буде како Французи хоће...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>