• 0

Poziv svim preduzetnicama u Srbiji: Pridružite se programu kompanije Visa, She's Next jer Ona si ti!

U okviru kontinuirane podrške malim i srednjim preduzećima, Visa je drugu godinu zaredom pokrenula She’s Next inicijativu za inspirisanje i osnaživanje preduzetnica u Srbiji

  • 0
Visa Foto: Visa

-U kompaniji Visa verujemo u rodnu ravnopravnost i jednak pristup za sve, kao i u ekonomski prosperitet zasnovan na znanju i mogućnostima. Bilo da ste početnik ili preduzetnički stručnjak, kao lider u digitalnom plaćanju mi kreiramo rešenja, alate i resurse koji su vam potrebni da podignete svoje poslovanje na viši nivo. She's Next, empowered by Visa je globalna inicijativa za podršku i podsticanje preduzetnica u pokretanju, razvoju i vođenju profitabilnih preduzeća. Visa fondacija je do sada namenila 50,5 miliona dolara investicijama za podsticaj rodnoj raznolikosti i inkluzivnosti u malim i srednjim preduzećima širom sveta. Nadamo se da će sve što pripremamo u okviru ovog projekta inspirisati i motivisati mnoge dame u Srbiji da ostvare svoje snove i postanu ekonomski nezavisne - rekao je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu.

U okviru inicijative, tokom druge polovine oktobra održaće se veliki She’s Next edukativni događaj. Planirano je da ova manifestacija okupi preduzetnice iz različitih delatnosti, one koje su u poslu već godinama, ali i one koje tek počinju. Tokom događaja prisutni će moći da razmenjuju iskustva, ali i prisustvuju edukativnim sesijama iz različitih oblasti, uključujući finansije, društvene mreže, računovodstvo, imati pristup individualnim mentorskim sesijama, kao i da učestvuju na poslovnom speed-dating-u.

Pozivamo sve zainteresovane da posete stranicu visa.rs i kliku na dugme Prijava. Na ovaj način će postati deo zajednice She's Next, a ujedno se i prijaviti za Newsletter putem kojeg ćete dobijati edukativne sadržaje kao i brojne savete koje kreiraju Visa stručnjaci i edukatori. Dobijeni sadržaji biće korisni kako već uspešnim preduzetnicama, tako i onima koje tek planiraju da lansiraju svoj brend.

Takođe, Visa je okupila She's Next savet žena, grupu stručnjaka, koja će pomoći da se pozabave i adresiraju relevantne teme za lokalne preduzetnice. Takođe, tih 12 izvanrednih dama koje su deo saveta žena će se međusobno motivisati i pomagati na izazovnom i hrabrom putu ka uspehu u preduzetničkim vodama.

Više o samoj inicijativi i pristupu praktičnim i primenjivim savetima koje nudi članstvo u zajednici She's Next možete saznati na visa.rs, kao i praćenjem zvaničnih profila na Instagramu i Fejsbuku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>