• 0

Spektakularna proslava jubilarnog Weekend Media Festivala

Medijska, marketinška i kreativna industrija, pod uticajem digitalizacije i brojnih promena na tržištu, međusobno se isprepliću, nadograđuju, zavise jedna od druge te su nepresušan izvor zanimljivosti i trendova

  • 0
Weekend Media Festival Foto: Emica Elveđi

Zato u septembru nikad ne propuštamo najveću regionalnu komunikacijsku konferenciju, ali moramo biti iskreni i dodati da je to dobrim delom i zato što Weekend organizuje najluđe žurke u regiji. Koga smo sve slušali na pozornicama stare Tvornice duhana u neposrednoj blizini prelepe rovinjske rive na 15. Weekend Media Festivalu, pročitajte u nastavku.

Provod koji prevazilazi granice Hrvatske

Na Weekend.15 došlo je više od pet hiljada posetilaca, što iz Hrvatske, što iz zemalja regije, što iz celog sveta. Pored panela i predavanja, zaljubljenici u trendove mogli su se opušteno družiti, sklapati nova poznanstva pa čak i poslove, ali i partyjati uz zvučna imena hrvatske i regionalne muzičke scene. Tako je jubilarni Weekend otvorila spektakularna izvedba legendarnog Darka Rundeka uz briljantni Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije čije umeće nije mogla omesti ni glasna i razdragana publika.

Nakon Rundeka i Jazz orkestra HRT-a koji postoji već više od 70 godina, publiku je rasplesao popularni Matija Cvek uz The Funkensteinse. Uz njegove publici najdraže hitove poput Ptica i Trebaš li me koji u originalu izvodi s Eni Jurišić, otpevao je i neke evergreene hrvatske muzičke scene poput hitova Dine Dvornika i neprežaljenog Olivera Dragojevića.

Trenutno najveća regionalna zvezda Konstrakta & Zemlja Gruva, na opšte su oduševljenje posetilaca, pred prepunom Tvornicom duhana izveli i otpevali svoje najveće hitove. Na pozornici koja je doslovno prštala njihovom zaraznom energijom, svima su otkrili tajnu zdrave kose Megan Markl.

Beatovi za svakoga

Vojko V. je u srce Istre doneo dašak svog prepoznatljivog splitskog humora te je publiku doslovno bacio u trans uz neke od svojih najpoznatijih hitova. U svom je stilu pevao, plesao i zabavljao sve okupljene, a izazvavši sretnike u prvom redu da se popnu na pozornicu i dobro se zabave uz dvoboj u sklekovima – priredio je spektakl za pamćenje.

Uz Ne može i Zovi Čovika, publika nije ostala imuna ni na nastup Marije Mirković koja je nekada pozornicu delila s Frajlama, a sada uživa u solo vodama uz Band!. Velikani DJ scene poput DJ Stanka Bondže, DJ Leggera i DJ Ree na partyju from HYUNDAI with love, rovinjskoj su publici predstavili svu širinu svog talenta i užarili atmosferu. Jukeboxmusic takeover Bocca Sofistifunk, Filip Jelaš i popularni novosadski Gift bend zaokružili su party priču s Weekenda i zabavljali publiku do dugo u noć.

Sve čari jubilarnog Weekenda

Organizatori su se uistinu potrudili da proslava rođendana jubilarnog Weekenda uz vrhunske koncerte i nastupe, nadmaši sva očekivanja, ali kako to obično i bude na Weekendu, partyji nisu bili jedina poslastica. Premijerno je prikazana prva epizoda najnovije HRT-ove serije Metropolitanci, a nakon premijere networking se nastavio na nezaobilaznom cocktail partyju.

Da se na Weekendu moglo i dobro pojesti, pobrinula se NovaTV koja je posetiocima osigurala gurmanski BBQ uz zarazne plesne hitove – jer nema boljeg načina za uživanje u toplom septembarskom suncu nego uz dobar roštilj i još bolje društvo. Pored toga, na Weekendu je premijerno prikazana i trenutno najpopularnija i najuticajnija izložba Tolerance Poster Show koju je do sada videlo preko 400 hiljada ljudi u više od 40 država širom sveta.

Slogan #SAMODOĐI itekako je ispunio očekivanja sve zahtevnije publike koja prati medijske, ali i trendove iz brojnih drugih industrija, dok je provod lestvicu podigao na novi nivo. Opuštena atmosfera, smeh, dobra zabava, muzika i ples uz nebrojene prilike za networking, povezivanje i razmenu mišljenja i utisaka, tako su dodatno podcrtali iskustvo najočekivanijeg Weekenda u godini. Više priča s najboljeg Weekenda pročitajte na linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>