• 1
 ≫ 

Venčanje na 200 metara dubine: Kompanija Triton dizajnira luksuznu podmornicu

 ≫ 

Podmornica "Herkules" je ograničena na dubinu od 200 metara, sa izdržljivošću do 10 sati

  • 1
Luksuzna podmornica za venčanja i proslave Foto: Triton Submarines / Ferrari / Profimedia

Da li je vaša želja da se venčate na moru? Ne, ne mislimo na venčanje na plaži, privatnom ostrvu, brodu ili luksuznom hotelu sa pogledom na more - već bukvalno ispod nivoa vode!

Iako ova ideja više deluje kao suluda, a nešto manje realna, ipak je moguća. Jedina "prepreka" je vaša želja da napravite intimno venčanje samo za vas dvoje, okruženi morskim bićima, nekoliko metara ispod površine.

Nazvan "projekat Herkules", kompanije Triton, podmornica će se sastojati od dva sedišta, sa pilotom koji se nalazi pozadi.

- Tokom poslednjih 15 godina, Triton je pokazao svoju tehničku ekspertizu bez premca, kroz razvoj raznovrsnog spektra jedinstveno konfigurisanih podmornica, uključujući najdublje ronilačko plovilo u istoriji i raznovrsnost naših proizvoda, koji su korišćeni na brojnim naučnim i misijama snimanja dokumentarnih filmova i hiljade ronjenja na lokacijama širom sveta od strane klijenata zainteresovanih za istraživanje okeana iz udobnosti i bezbednosti Tritona - objasnio je Patrik Lejhi, predsednik Triton Submarines.

Podmornica "Herkules" je ograničena na dubinu od 200 metara, sa izdržljivošću do 10 sati, iako se to čini opasnim očekivanjem.

Faze koncepta i inženjeringa su završene, a tim se sada fokusira na analizu dinamike fluida.

Dodatne informacije o projektu Herkules biće objavljene na predstojećem međunarodnom sajmu jahti u Fort Loderdejlu.

Video: Snimak usidrene superjahte Nord sankcionisanog ruskog oligarha u Hong Kongu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>