• 0

Ljudi su šokirani što je baš ovo voće tajni sastojak čuvenog sosa iz Mekdonaldsa: Da li biste pogodili?

Da li ste vi znali od kojeg voća je popularni sos?

  • 0
McDonalds Results Foto: Tanjug/AP

Brojni ljubitelji Mekdonaldsa ostali su u šoku nakon što su otkrili kako se pravi poznati slatko-kiseli sos kao i da sadrži ono što su neki prozvali "najgorim voćem koje postoji".

Evan-May Gillott (27) kaže da je bila iznenađena nakon što je saznala da njen omiljeni umak sadrži voće, a da nikad nije povezivala taj sos s voćem. Deleći svoje neobično otkriće na društvenim mrežama, Evan May je zamolila druge da pokušaju da pogode koje je voće zapravo tajni sastojak.

"Da li sam jedina koja do nije znala od kojeg je voća napravljen slatko-kiseli umak iz Mekdonaldsa?” Potom je otkrila da je voćni sastojak zapravo kajsija, a ne ananas ili mango kako su neki pogrešno nagađali.

“Bila sam 100% uverena da je to ananas”, komentarisala je jedna korisnica, dok je drugi dodao: “Rekao sam mango tako samouvereno. Nisam imao pojma da je u njemu uopšte voće, to je sve. Jedem ga često i nikad nisam to pomislio.”

“Godinama sam jela slatko-kiseli umak iz Mekdonaldsa uz svoj pomfrit, uvek sam ga volela. Dok sam jela obrok, jednostavno sam postala znatiželjna od čega je zapravo napravljen. Kad sam pročitala sastojke bila sam šokirana kada sam saznala da je umak od kajsija.

Nikad zapravo nisam razmišljala o tome, ali sada se pitam o svim vrstama soseva. Pretpostavljala sam da mnogi to neće znati pa sam morala da podelim svoje otkriće. Ispostavilo se da su svi iznenađeni kao i ja", zaključila je.

Video: Kako da ne prospete salatni preliv svuda okolo dok mešate salatu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>