• 0

Prva i B92 ostaju deo SBB ponude

Kako kažu, postigli su sporazum u interesu svih SBB korisnika

  • 0
Televizor Foto: Shutterstock

Kompanija SBB nastaviće da emituje televizije sa nacionalnom frekvencijom Prva i B92 ostanu u SBB ponudi, kao i sva tri kablovska kanala Prva Plus, Prva Kick i Prva World, saopštili su.

Kako kažu, postigli su sporazum u interesu svih SBB korisnika.

- SBB korisnici će, pored nacionalnih televizija koje su ostale u ponudi i koje ćemo emitovati na isti način kao ranije, sada biti u mogućnosti da gledaju pet novih kanala sa vrhunskim sadržajem, najpopularnije svetske i domaće filmove i serije, kao i najpoznatije muzičke formate na novim kanalima - Nova Max, Nova Series i Grand Nostalgija u produkciji United Media, kao i Insta TV i France 24. Pokazalo se još jednom da su najveća snaga kompanije SBB naši korisnici i zaposleni i da čak kada se protiv nas vodi organzovana hajka suprotna pravilima fer konkurencije i poštene tržišne utakmice, uspevamo sa svim tim da se izborimo i odbranimo kompaniju i interese naših korisnika - piše u saopštenju.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>