• 1

Sajam nameštaja naredne nedelje u Beogradu: "Zlatni ključ" za najuspešnije izlagače

Sajam će biti održan od 8. do 13. novembra

  • 1
Nameštaj, sofa Foto: Pixabay

Na Beogradskom sajmu će sledeće sedmice, od 8. do 13. novembra biti održane dve sajamske manifestacije, 58. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i 58. Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju, objavljeno je na sajtu Beogradskog sajma.

Na Međunarodnom sajmu nameštaja predstaviće se cela drvna industrija, od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda.

Posetioci će moći da se upoznaju i sa najnovjim trendovima u uređenju enterijera, a na sajmu će biti promovisani i proizvodi pratećih industrija, odnosno proizvođača raznih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji nameštaja.

Manifestacija je, navodi se na sajtu Beogradskog sajma, nedavno doživela značajan redizajn i iskorak u dva pravca i to u konceptualnom smislu programskim akcentovanjem dizajnerski orjentisanih kompanija, a na biznis planu jačanjem poslovne posete kroz uvođenje Hostid bajers (Hosted Buyers) programa.

Uvođenje tog programa i prisustvo svetskih i regionalnih kupaca na Sajmu otvorilo je mogućnosti za, kako se navodi, nove poslovne aranžmane, plasiranje domaćeg nameštaja na nova tržišta i podsticaj izvoza.

Očekuje se učešće velikog broja prestižnih kompanija, a vrhunac manifestacije je dodela nagrada Zlatni ključ koje internacionalni žiri dodeljuje najuspešnijim izlagačima.

Video: Tehnologija se vratila u grad: Pogledajte najbolje novitete sa IFA u Berlinu

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    5. novembar 2022 | 17:12

    Ja bi mogao izloziti namestaj iz proslog veka od pre cetrdeset i kusur god ,i tvrdim da je kvalitetniji od ovih novih koji se prodaju po paprenoj ceni a ne vrede uopste za visoku cenu,imao sam prilike da vidim neke stvari za koje tvrde da je kvalitet a kad ih covek otvori za podlogu imaju onaj presovani karton,uopste nema sperploce,pa gde je tu kvalitet ,a druge stvari nista nemaju ni vise ni bolje pd onih jeftinijih,jer onaj pravi kvalitet od punog drveta ,platna ,i zasivaka je danas za nase uslove malo ljudi dostupno

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>