• 0

Zentiva Srbija – Dobitnik globalnog priznanja Great Place to Work®

Iza tima Zentiva Srbije stoji jedinstvena priča o razvoju, čija je izvrsnost pravi odraz međusobnog poverenja, poštovanja i podrške

  • 0
Zentiva Serbia Team

Zentiva Serbia Team/ Foto: Sandra Simikić

O tome sada zvanično govori i globalno priznanje - Great Place to Work®.

 

Great Place to Work® je globalno prepoznata organizacija koja na osnovu definisanih metoda evaluacije zadovoljstva zaposlenih dodeljuje priznanja onim kompanijama koje uspešno neguju profesionalnu kulturu i brinu o svojim zaposlenima.

 

-Početak naše priče datira deceniju unazad kada je svega nekoliko ambicioznih pojedinaca sa velikom vizijom i jasnim ciljevima usmerilo svoje snage u start-up. Danas naš tim broji nešto više od 30 članova i nalazimo se u top 7 generičkih kompanija u Srbiji. Na tom putu smo rasli organski, gradeći kulturu kompanije na poverenju, podršci i otvorenom načinu razmišljanja. Naš tim se razvijao dolaskom svakog pojedinca koji je spoj karaktera i kompetentnosti, koji je spreman da stvara, a ne samo sledi. Svesni smo da je uživanje u radu ključno, sledstveno, stvaramo i rastemo sa radošću, poštujući uspehe jedni drugih, što nas čini drugačijim i prepoznatljivim. Sve dok verujemo u ove vrednosti bićemo prepoznati kao "great place to work". Zahvalna sam svakom pojedincu koji je doprineo da to i ozvaničimo prepoznatim sertifikatom - Jelena Nikolić, Regionalni direktor Zentiva Zapadni Balkan i Direktor Zentiva Srbija i Crna Gora.

 

Zentiva je multinacionalna kompanija koja je u Evropi i šire prepoznata kao proizvođač visokokvalitetnih pristupačnih lekova. Sa posvećenim timom od više od 4.500 ljudi i razvijenom mrežom proizvodnih lokacija - uključujući vodeće lokacije u Pragu i Bukureštu - Zentiva nastoji da podrži svakodnevne zdravstvene potrebe pacijenata plasiranjem brendiranih generičkih lekova i OTC proizvoda.

 

U aprilu 2020. godine Zentiva Pharma je preuzela centralnu i istočnu regiju kompanije Alvogen i time započela sa radom u Srbiji. Moto kompanije jeste da zdravstvo treba da bude pravo, a ne privilegija. Tim u Srbiji teži da na lokalnom tržištu razvija isti kredibilitet građenjem visoko profesionalne saradnje sa svim karikama zdravstvenog sistema i da u tome svakim danom bude sve bolji.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>