• 0

Maj nejm iz Šuz, ValterŠuz

Katarina Valterović Zmijanac - Valtershoes

  • 0
Katarina valterović Zmijanac Foto: Jelena Todorović

Ispred brenda „Valtershoes” na instagram profilu stoji opis – handmade shoes, designed and crafted in Belgrade. Iza ovog brenda nalazi se mlada dizajnerka i preduzetnica Katarina Valterović Zmijanac, koja je svoju želju iz studentskih dana pretvorila u biznis.

„Ko stoji iza ’Valtershoes-a’ i koliko vas ima”, najčešće je pitanje postavljano preduzetnici i osnivačici pomenutog brenda. „Samo ja”, kratak je odgovor dizajnerke, „ime i proizvodnja idejno su potekli od mene”. Studiranje modnog dizajna i izrada odeće od kože, doveli su najpre do hobija, a danas i do pravog biznisa.

Kožna, ručno pravljena ženska obuća, sofisticiranog dizajna, ideja je vodilja ovog hand craft brenda. Iz mora high class-a i serijske proizvodnje, obuća „Valtershoes” izdvaja se fokusom na udobnost i ličnijim pristupom onima kojima se brend „obraća”. Katarina inspiraciju nalazi u ženama svih profila, kako uspešnoj i zaposlenoj ženi, tako i u studentktinji, a razvoj brenda od ideje do realizacije praćen je godinama iskustva u domaćim zanatskim radionicama.

Tako nastaju, ne samo „Valtershoes” cipele, već i želja da se zanatstvo sačuva od izumiranja i potpunog nestajanja u sve brže dolazećim IT i sličnim industrijama. Kao feedback od svojih mušterija, Katarina neretko dobija i poklone, što je, smatra, posledica stava brenda, da kupci tačno znaju ko, kako i koliko za njih proizvodi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>