• 0

Dobitnik najviše priznanja na Festivalu društveno odgovorne komunikacije

Agencija sa svrhom - Red Communication

  • 0
Red Comunication dobitnik nagrada Kampanje sa svrhom 2022

Foto: Srđan Bosnić

U okviru Festivala društveno odgovorne komunikacije "Kampanje sa svrhom" proglašene su najbolje društveno odgovorne kampanje u Srbiji. Najviše titula "Kampanja sa svrhom 2022" ponela je agencija Red Communication i to za projekte "Tvoj pogled na svet" za klijenta Roche, "Bori se ženski" za klijenta Novartis, "Život u kesi" za klijenta Lidl Srbija, kao i "Ubaci. Nastavi igru" za klijenta Sport Time i brend Nike.

Nagrade "Kampanje sa svrhom" dodeljene su ove godine po drugi put, na Međunarodni dan deteta, 20. novembra, na svečanosti u Beogradu, dok je Red Communication bio među dobitnicima ovog priznanja i prošle godine. Najveći broj titula na ovogodišnjoj manifestaciji "Kampanja za svrhu" još jedna je potvrda u nizu za agenciju koja za samo osam godina svog rada iza sebe ima zavidan broj uspešno realizovanih korporativnih, CSR i brend kampanja za domaće i međunarodne klijente iz različitih industrija.

Poput boje u nazivu agencije, ljubav i strast su upravo ono što pokreće Red Communication u kreiranju i vođenju marketinških kampanja, pogotovo za projekte koji za cilj imaju unapređenje i dobrobit celog društva, kako bi svet u kome živimo postalo bolje mesto za sve. U prilog posvećenosti društvenoj odgovornosti govori i činjenica da Red Communication u svom portfoliju ima značajan broj CSR projekata nagrađivanih priznanjima domaćih i regionalih strukovnih manifestacija kao što su UEPS, BalCannes i Kaktus u organizaciji Marketing mreže.

Upravo je u kategoriji Društveno odgovorna integrisana kampanja, početkom novembra agencija osvojila i ovogodišnju nagradu KAKTUS 2022 za kampanju "Tvoj pogled na svet", u potpunosti osmišljenu i realizovanu za klijenta kompaniju Roche. Na istoj svečanosti, Red Communication se mogao pohvaliti i nagradom KAKTUS Rising star koja je pripala Dragani Milačak, Senior PR menadžerki agenije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari