• 1

NA VRHU TABELE HUMANOSTI: Mozzart u finalu za SAM nagradu "Društveno odgovorna kompanija godine"

Uz dobro poznato ime regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću, ravnopravno stoji i epitet lidera na polju humanosti koji kompanija Mozzart opravdava iz godine u godinu

  • 1
Mozzart Foto: Mozzart

Poslednja u nizu potvrda da je društveno odgovorni rad Mozzarta prepoznat ne samo u široj javnosti već i u okviru poslovne zajednice, stigla je u vidu vesti da se ova kompanija našla u finalu za prestižnu nagradu koju dodeljuje Srpska asocijacija menadžera, u kategoriji "Društveno odgovorna kompanija godine".

Samo tokom ove godine, uz Mozzartovu asistenciju pomoć je stigla na adrese brojnih pojedinaca, zdravstvenih i kulturnih ustanova, humanitarnih organizacija i udruženja, sportskih kolektiva... Ideje mladih startap timova lansirane su u univerzum, brojne preduzetnice su realizovale svoje biznis planove, različiti delovi Srbije dobili su obnovljene terene na kojima će stasavati budući košarkaški asovi, mnogobrojni amaterski klubovi zablistali su u novim dresovima, a na dobro poznatu listu Mozzart talenata upisali su se novi stipendisti koji uz podršku ove kompanije ostvaruju svoje snove.

Mozzart Foto: Mozzart

Uz podršku regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću brojni fudbaleri postigli su humanitarne pogotke, a domaći šampionat je, uz naziv Mozzart Bet Superliga, po prvi put dobio i društveno odgovorni karakter. U ekološke akcije Mozzarta rado su se uključivali i zaposleni, a kompanija je imala zapaženu ulogu i na polju kulture. Sa Beogradskim dramskim pozorištem potpisan je protokol o strateškoj saradnji, a osim podrške daskama koje život znače, Mozzart je imao značajnu rolu i na snimanju brojnih serija.

Mozzart Foto: Mozzart

Proglašenje dobitnika SAM nagrada zakazano je za 13. decembar na SAM Gala večeri, najsvečanijem događaju u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, a kategorija "Društveno odgovorna kompanija godine" ima poseban značaj jer odaje priznanje kompanijama koje su se istakle inicijativom i brigom za lokalnu i širu društvenu zajednicu. Bez obzira na konačni ishod na SAM "humanitarnoj tabeli", kompanija Mozzart nastaviće da sprovodi svoj društveno odgovorni rad jer je najveća nagrada srećnije okuženje u kojem živimo.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    23. novembar 2022 | 18:38

    Slika na vrhu vesti je iz oš " Svetozar Marković" u Kraljevu... ♥️KRALJEVO IZNEDRILO VASU MICIĆA, plakao je tada, preplavile ga emocije... VASA KRALJ!!!❤

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>