• 0

Evropska nedelja preduzetništva u Beogradu

Evropska nedelja preduzetništva- European SME WEEK, u organizaciji Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd doo, biće obeležena u ponedeljak 28. novembra u Ustanovi kulture Parobrod, Kapetan Mišina 6a u Beogradu

  • 0
Green Mara

Foto: Promo

Evropska nedelja preduzetništva je kampanja koju EU svake godine organizuje u više od 37 zemalja sa ciljem promocije preduzetništva i institucija koje kroz različite vidove podrške podstiču razvoj preduzetništva.

Cilj ovog događaja je da se predstave uspešni privrednici koji su koristili finansijske i nefinansijske mehanizme podrške sa nacionalnog i regionalnog nivoa, kao i razmena znanja i iskustava predstavnika mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, cirkulacija ideja, misli i energije među privrednicima i stvaranje novih poslovnih mogućnosti.

Beogradskoj publici predstaviće se 20 preduzetnika i preduzetnica koji posluju u oblastima prerađivačke, tekstilne, drvne, kreativne i IT industrije, a koji su zahvaljujući saradnji sa Regionalnom agencijom za razvoj i evropske integracije Beograd doo pokrenuli i razvili svoje biznise.

Ovogodišnju izložbu možete besplatno posetiti u period od 11 do 16 časova i podržati naše vredne i hrabre preduzetnike.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari