• 0

Dijamantski prsten, tašna Prada, motocikli i mopedi: Zakazana internet prodaja carinarnice

U decembru će biti održane dve e-licitacije carinarnica, odnosno u Kladovu i Beogradu

  • 0
carinarnica, čopard, omega sat Foto: Tanjug/ Ministarstvo finansija-uprava carina

Carinarnice Kladovo i Beograd organizovaće 5. i 9. decembra internet prodaje trajno oduzetih vozila i robe, za koje zainteresovani već mogu da se prijave na sajtu Uprave carina.

U ponudi Carinarnice Kladovo je ukupno pet motocikala i mopeda. Nјihovo razgledanje zakazano je za 29. i 30. novembar 2022. godine od 9 do 12 časova na placu Carinarnice Kladovo, Dunavska bb.

Krajnji rok za uplatu kaucije za učešće na licitaciji je 1. decembar 2022. do ponoći. E-licitaciju robe 9. decembra 2022. godine od 10 do 14 časova organizovaće Carinarnica Beograd.

Javnoj internet prodaji biće izloženi dijamantski prsten ''Chopard Weite 55'', ručni sat ''Omega Speed Master Profesional'', ženska tašna ''Prada'' mobilni telefoni, garderoba i dr.

Razgledanje robe zakazano je za 2. decembar 2022. godine od 11 do 12 časova u magacinskom prostoru ove carinarnice, ulica Rajkova bb, Bežanijska kosa.

Kaucija za učešće na licitaciji se može uplatiti najkasnije do ponoći 5. decembra 2022. godine. Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici ''Objašnjenja''.

Video: Ovi moćni automobili i motori i sada su dostupni svima

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>