• 0

Look up konferencija: 55 stručnjaka i osam panela o ekologiji i energetici

Učesnici će imati priliku da čuju stavove i mišljenja eminentnih naučnika i akademika, poslovne javnosti, članova vlada

  • 0
Forum, kongres, poslovni forum Foto: Shutterstock

Regionalna Look up konferencija o energetici i ekologiji okupiće na Кopaoniku 7. i 8. decembra više od 55 stručnjaka iz Srbije, regiona i EU koji će diskutovati na temu energetske tranzicije, energetske efikasnosti i OIE, tretmanu otpada, e-mobilnosti, zelenom vodoniku, zelenoj gradnji i zaštiti životne sredine generalno.

Dvodnevnu konferenciju će otvoriti Ana Brnabić, predsednica Vlade Srbije i Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, a na skupu učestvuju Irena Vujović, ministarka za zaštitu životne sredine, Goran Vesić, ministar za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu, Dubravka Đedović ministarka za rudarstvo i energetiku i Tanja Miščević, ministarka za evropske integracije.

Look up stručni skup biće organizovan u Hotelu Gorski na Кopaoniku, a učesnici će imati priliku da čuju stavove i mišljenja eminentnih naučnika i akademika, poslovne javnosti, članova vlada, predstavnika međunarodnih institucija, javnih preduzeća.

Video: Ambasadorka Srbije u Nemačkoj za Telegraf: Srbija jedina zemlja zapadnog Balkana na IF

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>