• 2

Momirović: Vlada prodaje 30.000 tona pšeničnog brašna po subvencionisanoj ceni

Ministar je izjavio da će u narednom periodu pažljivom politikom uspeti da obezbede pre svega za socijalno ugrožene građane najjeftinije cene osnovnih životnih namirnica

  • 2
SNS VLADA VUCIC Foto: Tanjug/Sava Radovanović

"Vlada republike Srbije donela je odluku da po subvencionisanoj ceni proda 30.000 tona pšeničnog brašna T-500 našim proizvođačima hleba", istakao je ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Tomislav Momirović (@tomamomirovic)

U video obraćanju na svom Instagram nalogu, ministar je izjavio da će u narednom periodu pažljivom politikom uspeti da obezbede pre svega za socijalno ugrožene građane najjeftinije cene osnovnih životnih namirnica.

- U ovim teškim okolnostima kada je na istoku Evrope rat i kada su lanci snabdevanja do kraja ugroženi, Vlada Republike Srbije uspeva da obezbedi niske cene osnovnih životnih namirnica, a pre svega hleba, ulja, soli i šećera. Te namirnice su u našoj zemlji ako ne najjeftinije, onda među najjeftinijim u Evropi - dodao je ministar.

Video: Tri banje, privreda koja cveta i povratnici: Opština u kojoj južnije nije uvek tužnije

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>