• 1

Propao im biznis? Engleska kompanija ostala sa 18.000 majica sa natpisom: "Pobednici Svetskog kupa"

Direktor kompanije je apelovao na navijače da ipak kupe majicu kao "deo istorije i podsetnik kako je tim dobro igrao tokom prvenstva"

  • 1

Kompanija iz okruga Dorset u jugozapadnom delu Engleske istakla je da se součava sa velikim gubitkom nakon što je kupila 18.000 majica sa porukom "Englezi, pobednici Svetskog prvenstva 2022. godine su konačno kod kuće". Podsetimo, Englezi su svoj nastup na Svetskom prvenstvu u fudbalu završili u četvrtini finala protiv Francuske, izgubivši sa 2:1.

- Apsolutno sam potresen što je Engleska ispala sa Svetskog prvenstva. Sada sam ostao sa 18.000 majica na kojima piše da su pobedili i nisam siguran šta da radim - rekao je u saopštenju za javnost Karl Bakster, generalni direktor kompanije Wholesale Clearance UK.

Ovim putem, Bakster je apelovao na navijače da je ipak kupe kao "deo istorije i podsetnik kako je tim dobro igrao tokom prvenstva" prenosi Daily Mail.

- Iako nisu pobedili, i dalje su pobednici u mojim očima.

Kompanija je malo "požurila" pa je pre utakmice sa Francuskom prikazala komad odeće na sajtu.

- Toliko smo uvereni da će Engleska ovog puta osvojiti Kup, da smo unapred objavili naše jedinstvene majice. Kada se suočimo sa Francuzima neće biti zaustavljanja Engleza... ili bar tako mislimo!

Inicijalna cena majica bila je 29.99 funti (oko 34 evra), ali sada kompanija pokušava da ih proda za svega 9.99 funti (oko 12 evra).

Da li će navijači poslušati apel kompanije ostaje da se vidi, s obzirom na to da su još početkom prvenstva izrazili nezadovoljstvo povodom visokih cena za dresove, identične onima koje su nosili igrači.

Video: Jasmina Stojanović: Kako sporo živeti i raditi u ovom današnjem brzom vremenu?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>