• 1

Pribojski FAP dobio novo rukovodstvo

Umesto Dejana Muratovića, po nalogu ministra odbrane Miloša Vučevića, novi zastupnik državnog kapitala u FAP Korporaciji biće pukovnik Milorad Jakovljevi

  • 1
Veleprodaja online dostava kamion dečija igračka Foto: Shutterstock

FAP Korporacija iz Priboja dobila je novog direktora i tu funkciju od sada će obavljati dr Milutin Živković, profesor strukovnih studija iz Trstenika.

Živković je na mestu direktora najčuvenije pribojske fabrike zamenio Ranka Vukovića, koji se na čelu nekadašnjeg giganta nalazio od 2016. godine.

Ovo privredno društvo dobilo je i novog predstavnika državnog kapitala, a imenovan je i novi Nadzorni odbor.

Umesto Dejana Muratovića, po nalogu ministra odbrane Miloša Vučevića, novi zastupnik državnog kapitala u FAP Korporaciji biće pukovnik Milorad Jakovljević, diplomirani inženjer saobraćaja, koji se nalazi na dužnosti načelnika Centra za koordinaciju, kretanje i transport Uprave za logistiku Generalštaba Vojske Srbije.

I Nadzorni odbor dobio je, odlukom Skupštine akcionara FAP Korporacije, novo članstvo, pa će u njemu biti Dragan Jović, Velibor Stoilkov i Milan Jovanović.

Za zamenika generalnog direktora postavljen je Dejan Golubović.

U narednim danima očekuje se potpisivanje novih ugovora između FAP-a i Vojske Srbije, što će obezbediti posao i stabilnost funkcionisanja pribojskog FAP-a.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>