• 0
 ≫ 

Najveći dil u poslu zakupa nekretnina u Beogradu: Izdali sve jednom kupcu

 ≫ 

Reč je kancelarijskom prostoru A klase, koji prati najnovije trendove u građevinarstvu i dizajnu

  • 0
Nekretnine, zgrada, zgrade, prodaja stanova, izdavanje

Foto: Shutterstock

Celokupni poslovni objekat „Revolucija“ sa više od 10.000 kvadrata kancelarijskog, maloprodajnog i garažnog prostora, izdat je u celosti i to jednoj kompaniji kao zakupcu, čemu je posredovala najveća regionalna konsultantska kompanija CBRE South Eastern Europe.

„Radi se o najvećoj transakciji izdavanja poslovnog prostora na tržištu Beograda u 2022. godini. Ovim smo potvrdili vodeću poziciju koju kompanija ima kada govorimo o transakcijama izdavanja poslovnog prostora i savetovanja vodećih svetskih i lokalnih kompanija iz širokih segmenata poslovanja", istakao je Ivan Stojić, rukovodilac odeljenja za poslovni prostor u kompaniji CBRE SEE.

Kako navodi Stojić, pored brojnih transakcija izdavanja kancelarijskog prostora završenih tokom ove godine, izdavanje poslovnog objekta „Revolucija“ dodatno je doprinelo povećanju tržišnog udela kompanije u ovom segmentu tržišta nepokretnosti i potvrđivanju vodeće pozicije kako u Srbiji, tako i na drugim tržištima jugoistočne Evrope na kojima kompanija posluje.

„Iza svake transakcije, bez obzira na njen obim, stoji konsultantski pristup, niz istraživanja i analiza tržišnih trendova i vrednosti, a pre svega razumevanje poslovanja klijenta i njegovih potreba. Pored ekspertize samog konsultanta, ključ uspešne saradnje leži i u poverenju koje se gradi sa klijentom“, istakla je Jelena Aleksić, direktor saradnik u CBRE SEE, koja je u ovoj rekordnoj transakciji zastupala klijenta.

Poslovni objekat „Revolucija“ nalazi se na atraktivnoj lokaciji najpoznatijeg beogradskog bulevara. Reč je kancelarijskom prostoru A klase, koji prati najnovije trendove u građevinarstvu i dizajnu enterijera uz primenu standarda zaštite prirode i COVID-19 preventivnih elemenata, kao što su dotok svežeg vazduha u konferencijskim salama, beskontaktno otvaranje vrata i slično.

Investitor projekta je Granit Invest, kompanija sa bogatom tradicijom u građevinskoj indutriji, dok je idejno rešenje izradio renomirani beogradski projektni studio Zabriskie.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>