• 0

Novosadski sajam potpisao važan ugovor o strateškom partnerstvu

Ugovorom se reguliše saradnja u naredne tri godine

  • 0
Ugovor Novosadskog sajma i Global osiguranja Foto: Nsuživo/ustupljene fotografije

Danas je na Novosadskom sajmu potpisan ugovor o strateškom partnerstvu između Novosadskog sajma i Globos osiguranja.

Ugovorom se reguliše saradnja u naredne tri godine, a dokumet su potpisali generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković i Siniša Prtijačić, predsednik izvršnog odbora Globos osiguranja.

- Novosadski sajam za desetak dana ulazi u jubilej od 100 godina osnivanja ove sajamske kuće. U tom smislu pripremamo se za različite aktivnosti, od svečane akademije, monografije, sportova, jednog novog vizuelnog identiteta koji će biti korišćen za sve manifestacije u toku tog jubileja od 100 godina. Takođe, čeka nas i 90. Međunarodni poljoprivredni sajam. U međuvremenu smo se dogovorili da nam je zemlja partner Italija, a to ćemo ovih dana takođe ozvaničiti - rekao je Slobodan Cvetković, generalni direktor Novosadskog sajma.

- Ono što je danas posebno važno je ugovor o strateškom partnerstvu koji smo potpisali. Kompanija koja je u ekspanziji i 6. u marketingu za sve što je vezano za osiguranje. Takođe, ova kompanija je bila naš sponzor tokom poljoprivrednog sajma. Danas smo potpisali ugovor o osiguranju na naredne tri godine i pretpostavljam da će ovo biti ozbiljan dogovor koji će imati mogućnost da i u narednim godinama bude produžen - naveo je Cvetković.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>