• 0

Spremni da pronađu rešenje: Ministar Basta razgovarao sa članovima odbora poverilaca AD Keramika

"Iskreno sam zadovoljan ishodom današnjeg sastanka, srdačnim prijemom, ali pre svega konstruktivnim razgovorom", dodao je predednsik Odbora poverilaca Avdo Čardžić

  • 0
Rade Basta, ministar privrede RS Foto: Ministarstvo privrede

U prostorijama Ministarstva privrede danas je održan sastanak sa članovima odbora poverilaca AD Keramika na inicijativu ministra Radeta Baste.

- Po prvi put imamo pravu i pravilnu podršku državnih organa s ciljem da se problem Keramike Mladenovac reši što pre. Ono što je najvažnije, Vlada Srbije i Ministarstvo privrede, a pre svega premijerka Ana Brnabić i ministar Rade Basta su zaista u svemu iskreni i iskazuju jasan i ozbiljan stav da se u što kraćem roku učini sve što je moguće a istovremeno i u skladu sa zakonom, ne bi li se priča pokrenula s mrtve tačke u ispravnom smeru - kaže predsednik Obora poverilaca Avdo Čardžić nakon konstruktivnog sastanka na kojem se otvoreno razgovaralo o svim problemima koji su pratili i prate stečaj nekadašnjeg lidera keramičke industije u Jugoslaviji.

- I ovog puta nema reklamiranja unapred niti slikanja u cilju sticanja političkih poena, već će postignuti rezultati govoriti sami za sebe. Iskreno sam zadovoljan ishodom današnjeg sastanka, srdačnim prijemom, ali pre svega konstruktivnim razgovorom - istakao je Čardžić.

Sastanku u Ministarstvu privrede prisustvovao je i predstavnik JP Srbijagas, kao član Odbora poverilaca.

Video: Lela Saković: Da li je u Srbiji moguća komunikacija bez stresa i šta da radimo kad se firma proda?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>